Άγριο ξύλο ανάμεσα σε κρατούμενους στις φυλακές Δομοκού
NewsroomΣοβαρό επεισόδιο ανάμεσα σε κρατούμενους σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, στο Κατάστημα Κράτησης Δομοκού. Την ώρα που οι κρατούμενοι ήταν εκτός των κελιών, δύο αλλοδαποί βαρυποινίτες επιτέθηκαν με μπουνιές και κλωτσιές εναντίον 22χρονου Αλβανού τραυματίζοντάς τον στο σώμα και το πρόσωπο.
Ο 22χρονος που κρατείται στις Φυλακές Δομοκού ως υπόδικος για τη συμμετοχή του σε εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας, από όπου μετά τις πρώτες βοήθειες επέστρεψε και πάλι στο Κατάστημα Κράτησης.
Για το επεισόδιο συνελήφθησαν, ένας 35χρονος Ιρακινός βαρυποινίτης που εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης και 15 χρόνων για ανθρωποκτονία από πρόθεση και πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και ένας Μπανγκλαντεσιανός 31 ετών που επίσης εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης και 47 ετών για συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική ομάδα που ενέχεται σε ληστείες και απαγωγές. Σε βάρος των δύο δραστών σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία.
- Επιβεβαιώνεται το ταξίδι της Λόρας στη Γερμανία - Τι υποστηρίζουν οι Αρχές για την καθυστερημένη ενημέρωση
- Οι μεγιστάνες του πλανήτη… έχασαν τον ύπνο τους: Το δίκτυο εξουσίας πίσω από τα αρχεία Έπσταϊν
- «Κατάσταση έκτακτης ανάγκης»: Η GenZ η πρώτη γενιά που είναι λιγότερο έξυπνη από την προηγούμενη
- Έφοδος της εισαγγελίας του Παρισιού στα γραφεία του X - Κλήθηκε για κατάθεση ο Μασκ