Ελλάδα|02.08.2020 19:15
Ξάνθη: Ξέφρενο γλέντι παρά τον κορονοϊό - Κανένα μέτρο προστασίας
NewsroomΓλέντια με κύριο χαρακτηριστικό τους τον έντονο συνωστισμό πραγματοποιούνται σε πολλές περιοχές της χώρας με χαρακτηριστικό παράδειγμα τις εικόνες που έρχονται από την ορεινή Ξάνθη, όπου παρά τα περιοριστικά μέτρα και την «έξαρση» του κορονοϊού, οι παρευρισκόμενοι φαίνονται να μην τηρούν κανένα κανόνα προστασίας.
Σύμφωνα με το xanthinea.gr ο συνωστισμός σε γλέντια και χορούς σε δρόμους κεντρικών οικισμών αποτελούν σχεδόν καθημερινή ρουτίνα των τελευταίων ημερών σε ορισμένες περιοχές του δήμου Μύκης.
Υπενθυμίζεται ότι ο εν λόγω δήμος κατέγραψε ρεκόρ κρουσμάτων κορονοϊού – αλλά και νεκρών – στην Ξάνθη, πριν από μερικές εβδομάδες.
Διαβάστε ακόμη
- «Τρίτο σχέδιο εξαπάτησης»: Γιατί το Ιράν αμφιβάλλει για τις προθέσεις του Τραμπ - Το πρόσχημα των διαπραγματεύσεων και ο αληθινός στόχος
- Ποιοι είναι οι μεγάλοι κερδισμένοι μετά την αύξηση στον κατώτατο μισθό: Τα καθαρά χρήματα - Αναλυτικοί πίνακες
- Σοκαριστικό βίντεο: Η στιγμή που λεωφορείο στο Μπαγκλαντές πέφτει σε ποταμό - Τουλάχιστον 24 νεκροί
- Η μητέρα που είχε εξαφανιστεί και ζούσε μυστική ζωή επανενώθηκε με την κόρη της μετά από 24 χρόνια