Ελλάδα|07.08.2020 17:22

Το αστυνομικό μυθιστόρημα «πέντε μικρές αδικίες» με το τελευταίο Εθνος της Κυριακής

Newsroom

Το τελευταίο φύλλο του Εθνους της Κυριακής στις 9 Αυγούστου κυκλοφορεί με το αστυνομικό μυθιστόρημα «Πέντε μικρές αδικίες», καθώς και το TV ΕΘΝΟΣ

Η ήσυχη επαρχία της Βαλντέντσα στην Τοσκάνη συνταράσσεται από τη δολοφονία μιας γυναίκας, η οποία βρέθηκε στο σπίτι της σε αφύσικη στάση, με ένα καλώδιο τυλιγμένο γύρω από τον λαιμό της. Εκ πρώτης όψεως δείχνει για έγκλημα πάθους, αλλά το έμπειρο μάτι του Τομάζο Καζαμπόνα, του αστυνόμου που αναλαμβάνει την υπόθεση, διακρίνει ότι κάτι δεν πάει καλά. 

Βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα, γεμάτο ρυθμό και σασπένς, το αστυνομικό μυθιστόρημα του Αντόνιο Φούσκο διακρίνεται για τους αληθινούς χαρακτήρες και τις συναρπαστικές περιγραφές...

ΣΤΟ ΤV EΘΝΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μιλά για την επιστροφή της στην TV με τη σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια» της ΕΡΤ κάνει τον απολογισμό της καριέρας της και εξηγεί γιατί δεν μετανιώνει που υποδύθηκε την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Θέμης Γεωργαντάς: Η αναβολή των Mad Awards, η νέα σεζόν του «After Dark», η σχέση ζωής με την Ναταλία Γερμανού και τι θα ρωτούσε την Ελένη Μενεγάκη μέσα στο εξομολογητήριο.

Ρεπορτάζ: Οι επιδόσεις των προηγουμένων «Master Chef» στα social media και οι οπαδοί του Βιγκανισμού στο Χόλιγουντ

Στην ενότητα Life ασκήσεις στην παραλία και συνταγές με ντομάτες

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας αναλυτικά για κάθε ζώδιο από τη Βίκη Παγιατάκη.

ΑΚΟΜΗ: Ειδικό αφιέρωμα για τα 27 χρόνια του TV Εθνος, που αναστέλλει την έκδοσή του.

ΕΘΝΟΣ της ΚυριακήςTV Έθνοςπροσφορές