Κρήτη: Μήνυση σε ξενοδόχο που δεν κατέβαλε το δώρο Χριστουγέννων
NewsroomΜήνυση εναντίον ξενοδόχου που δραστηριοποιείται στη Χερσόνησο, υπέβαλε το πρωί του Σαββάτου, ο πρόεδρος των Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Ηρακλείου Νίκος Κοκολάκης, για μη καταβολή του Δώρου Χριστουγέννων, το οποίο ο νόμος προβλέπει ότι έπρεπε να πληρωθεί μέχρι χθες.
Μιλώντας στο ekriti ο κ. Κοκολάκης, είπε πως «υπήρχαν πολλές καταγγελίες από εργαζόμενους στα ξενοδοχεία του, τις οποίες ελέγξαμε και διαπιστώσαμε ότι ήταν αληθείς. Μάλιστα ο ξενοδόχος δεν είχε καταβάλει ούτε τον μισθό άδειας και το επίδομα άδειας».
Ο κ. Κοκολάκης, υπέβαλε το πρωί του Σαββάτου μήνυση στο ΑΤ Μαλεβιζίου, ενώ ενημέρωσε και τον Εισαγγελέα Ηρακλείου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ξενοδόχος αναζητείται. Σύμφωνα με τον πρόεδρο των ξενοδοχοϋπαλλήλων σε άλλες περιπτώσεις, που θα ελεγχθούν μετά τις γιορτές, ξενοδόχοι του νομού Ηρακλείου, κατέβαλαν κουτσουρεμένο το δώρο των Χριστουγέννων.
Πηγή: ekriti
- Οι τρεις γαλάζιοι πόλοι που συγκρούονται για τους αγρότες, η σύσκεψη υπό το Μητσοτάκη για να πάψει η κωλυσιεργία και οι φωνές στη σύσκεψη Τσιάρα και βουλευτών
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Η ώρα των απαντήσεων για τον «Φραπέ» – Στην Εξεταστική ο Γιώργος Ξυλούρης
- Οι δημοσκοπήσεις και το ενδεχόμενο νέου κόμματος Τσίπρα: Η «Ιθάκη» ως σημείο καμπής σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό
- Αναγκαστικό restart στο μετρό της Αθήνας: Νέοι συρμοί, αναβαθμίσεις και... καθυστερήσεις