Κορονοϊός: Κατέληξε γυναίκα στην Πτολεμαΐδα - Στους 214 οι νεκροί
NewsroomΑκόμη μία ασθενής με κορονοϊό κατέληξε στη χώρα μας, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των θυμάτων σε 214. Πρόκειται για 89χρονη γυναίκα η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, έπασχε από υποκείμενα νοσήματα και διακομίσθηκε την Κυριακή από το νοσοκομείο Καστοριάς στο νοσοκομείο της Πτολεμαΐδας.
Ο συνολικός αριθμός των θανάτων έχει ανέβει πλέον σε 214.
O ΕΟΔΥ ανακοίνωσε χθες 126 νέα κρούσματα του κορονοϊού στη χώρα, εκ των οποίων τα 10 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 5.749, εκ των οποίων το 55.0% αφορά άνδρες. 1.473 (25.6%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2795 (48.6%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.
24 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 63 ετών. Πρόκειται για 6 (25,0%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 58,3% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 129 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.
- Η εβδομάδα που «ράγισε» τη Δύση: Οι απειλές Τραμπ για τη Γροιλανδία και το τέλος όσων ξέραμε
- Ποινή φυλάκισης στη διευθύντρια που φίμωσε μαθητή - «Αν τον έβλεπα να δυσανασχετεί δεν θα το έκανα»
- Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο άντρας παρασύρει με το αμάξι του την υπάλληλο των ΕΛΤΑ - Πώς ξεκίνησαν όλα
- «Νομίζω ότι μόλις δολοφόνησα δύο ανθρώπους»: Υπνοβάτης οδήγησε 20χλμ., σκότωσε με λοστό και αθωώθηκε