Ελλάδα|20.08.2020 09:49

Κορονοϊός: 17χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ειδική κάψουλα στο Βενιζέλειο

Newsroom

Ένας 17χρονος Γάλλος τουρίστας, ο οποίος πραγματοποιούσε τις διακοπές του στην Κάλυμνο, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου Κρήτης, στον οποίο και έγινε τεστ κορονοϊό

Όπως αναφέρει το ekriti.gr,  ο 17χρονος βρισκόταν στην Κάλυμνο και μεταφέρθηκε στην Κρήτη με ελικόπτερο Σινκούκ της Πολεμικής Αεροπορίας, γύρω στις 04:30 τα ξημερώματα. Μάλιστα, η μεταφορά του έγινε σε ειδική κάψουλα αρνητικής πίεσης, καθώς πρόκειται για περιστατικό που εξετάζεται για Covid-19. 

Σύμφωνα με τα όσα είπε στο ekriti.gr ο Διοικητής του νοσοκομείου, Κώστας Τερζάκης, ο 17χρονος μεταφέρθηκε μέσα ειδική κάψουλα αρνητικής πίεσης, καθώς έχει ανεβάσει υψηλό πυρετό που έχει ανεβάσει εδώ και δύο ημέρες. Εκτός του πυρετού, ο ανήλικος παρουσιάζει και θωρακικό άλγος.

Στον ανήλικο έχει γίνει ήδη ένα πρώτο τεστ στην Κάλυμνο τα αποτελέσματα του οποίου όμως δεν έχουν ακόμα βγει. Όπως είπε ο Διοικητής του νοσοκομείου, τεστ έγινε και στο Βενιζέλειο κατά την άφιξή του τα ξημερώματα και τα αποτελέσματα αναμένονται τις επόμενες ώρες.

τουρίσταςΚρήτηΚορονοϊόςκρούσμα