Τραγωδία στην Κέρκυρα: Βρέφος τεσσάρων μηνών πνίγηκε ενώ έπινε γάλα
NewsroomΤραγωδία στην Κέρκυρα με βρέφος τεσσάρων μηνών που έχασε τη ζωή του όταν, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έπινε το γάλα του από το μπιμπερό. Η οικογένεια είναι από την Αγγλία και βρίσκεται στο Νησί των Φαιάκων για τις καλοκαιρινές διακοπές της.
Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 7:30 το πρωί της Παρασκευής, σε ξενοδοχείο του Αγίου Γεωργίου Αργυράδων, στο νότιο τμήμα του νησιού. Σύμφωνα με με τις πρώτες πληροφορίες, η 30χρονη μητέρα, ενώ τάιζε το βρέφος, άφησε το μπιμπερό για λίγο στο στόμα του, με αποτέλεσμα αυτό να πνιγεί.
Μόλις η μητέρα είδε ότι το βρέφος δεν έχει τις αισθήσεις του, κατέβηκε έντρομη στην υποδοχή του ξενοδοχείου και αμέσως κλήθηκε η αστυνομία. Ένας γιατρός που βρισκόταν στο ξενοδοχείο, επιχείρησε να βοηθήσει το βρέφος, αλλά αυτό είχε ήδη φύγει από τη ζωή. Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, αν το βρέφος αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται ιατροδικαστική έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του βρέφους.
- Κραυγή απόγνωσης Έλληνα κτηνοτρόφου στο OPEN: «Ποια φέτα; Σε λίγο δε θα έχουμε γάλα ούτε για γιαούρτι»
- Δύσκολες ώρες για τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ - Ακρωτηριάστηκε το πόδι του και νοσηλεύεται στην εντατική
- Κλήρωση Μουντιάλ 2026: Οι 12 όμιλοι για το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού του καλοκαιριού
- «Η Τουρκία εγκαταλείπει τα S-400 και ξεκινάει να προμηθεύεται F-35», λέει ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Άγκυρα