Κρήτη: Γάμος με γλέντι στη μέση του δρόμου - Το «κόλπο» των νεόνυμφων κόντρα στον κορονοϊό
NewsroomΥπό δρακόντεια αστυνομική επιτήρηση και παρά τα μέτρα κατά του κορονοϊού έγινε το απόγευμα του Σαββάτου, 22 Αυγούστου, το γλέντι γάμου και βάπτισης στα Χανιά που παρά τα μέτρα, οι νεόνυμφοι και το νεοφώτιστο παιδί, βρήκαν τον τρόπο να γιορτάσουν τη χαρά τους.
Συγκεκριμένα, το γλέντι του γάμου και της βάπτισης είχε προγραμματιστεί, όπως αναφέρει το zarpanews, σε χωριό στην ευρύτερη περιοχή της δημοτικής ενότητας Γεωργιούπολης του Δήμου Αποκορώνου και αφορούσε συγγενή γνωστού καλλιτέχνη της κρητικής μουσικής, με κατάλογο προσκεκλημένων που ξεπερνούσε τα 1.800 άτομα, αριθμός που ξεπερνά αυτός που έχει οριστεί στα μέτρα κατά του κορονοϊού.
Τις προηγούμενες ημέρες έγιναν διαβουλεύσεις και συνεχείς συστάσεις από την Αστυνομία προς τις οικογένειες να τηρηθούν τα μέτρα κατά του κορονοϊού στο ακέραιο, ωστόσο αποφασίστηκε το γλέντι να γίνει. Οι πρώτοι καλεσμένοι που έφταναν στο σημείο που είχε οριστεί για το γλέντι, συνάντησαν έναν μεγάλο αστυνομικό κλοιό και διμοιρία των ΜΑΤ να βρίσκεται εκεί, ώστε να διασφαλιστεί ότι τα μέτρα κατά του κορονοϊού θα τηρηθούν.
Έτσι και παρά την πρώτη αναστάτωση, το γλέντι συνεχίστηκε στον δρόμο με τους καλεσμένους να μοιράζονται σε δύο διαφορετικούς ανοικτούς χώρους, με 50 άτομα όριο στα τραπεζοκαθίσματα που είχαν στρωθεί. Μάλιστα, το γλέντι έγινε μέχρι και στη μέση του δρόμου, με τη νύφη να χορεύει στη μέση του δρόμου με τους φίλους και συγγενείς της.
- Ποια είναι η πραγματική ταυτότητα των τριών παιδιών στην Κυψέλη; Στο μικροσκόπιο ληξιαρχεία και DNA
- Χάος στους δρόμους της Αθήνας μετά από μπλακ άουτ στα φανάρια - Τι συνέβη
- Ενεργειακός συναγερμός στην Ευρώπη: Εκτοξεύτηκε το φυσικό αέριο, στα 97 δολάρια έφτασε το πετρέλαιο
- Θυμίζει Lost: Ποιο είναι το περίεργο νησί που εμφανίζεται και εξαφανίζεται από τον χάρτη