Ελλάδα|24.08.2020 14:09
Τουλουπάκη - διάρρηξη: Πήραν τον σκληρό δίσκο και έγγραφα από το γραφείο της
Σοφία ΦασουλάκηΤον σκληρό δίσκο που είχε πάνω στο γραφείο της καθώς και κάποια έγγραφα φέρονται ότι πήραν οι διαρρήκτες από το διαμέρισμα της Ελένης Τουλουπάκη, η οποία αναμένεται να δώσει συμπληρωματική κατάθεση σήμερα, Δευτέρα 24 Αυγούστου, στην Αστυνομία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν λείπουν κοσμήματα ή άλλα είδη αξίας, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η οικία της δεν φυλασσόταν αν και, όπως λέει η ίδια η επικεφαλής εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς, έπρεπε να φυλάσσεται 24 ώρες το 24ωρο.
Διαβάστε ακόμη
- Γιατί «φλέγονται» ξανά τα Τίρανα: Οι ογκώδεις διαδηλώσεις, τα επεισόδια και το «όχι» Ράμα σε παραίτηση
- Τραγωδία με επτά μηνών βρέφος στην Κέρκυρα - Μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο
- Οι επιστήμονες προειδοποιούν: Ο «Παγετώνας της Αποκάλυψης» λιώνει πολύ πιο γρήγορα από όσο περίμεναν
- «Ο Θεός όρισε ότι ο άντρας και η γυναίκα θα δημιουργούν το παιδί, σας αρέσει δεν σας αρέσει»: Η Αγγελική Ηλιάδη σε νέο ομοφοβικό παραλήρημα