Ελλάδα|24.08.2020 22:02
Τραγωδία στη Βουλιαγμένη: Βρέθηκε νεκρή κολυμβήτρια στην παλαιά παραλία
NewsroomΝεκρή εντοπίστηκε η 74χρονη αγνοούμενη κολυμβήτρια στη θαλάσσια περιοχή δυτικά των Φλεβών. Η 74χρονη γυναίκα είχε μεταβεί το απόγευμα για κολύμπι στην παλαιά παραλία Βουλιαγμένης και έκτοτε αγνοείτο.
Η Λιμενική Αρχή Σαρωνικού και το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής είχαν ενημερωθεί για το περιστατικό, ενώ άμεσα τέθηκε σε εφαρμογή το τοπικό σχέδιο έκτακτης ανάγκης και ξεκίνησαν έρευνες με τη συμμετοχή ενός περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., δύο περιπολικών οχημάτων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς.
Διαβάστε ακόμη
- «Πηγαίντε με φυλακή να διηγούμαι ιστορίες από το Σικάγο»: Όσα είπε ο 89χρονος - Τα δάκρυα και η αποζημίωση στους τραυματίες
- Τεράστια καταστροφή μετά τη φωτιά σε κατάστημα με ανταλλακτικά στο Ίλιον - Κάηκαν διαμερίσματα
- Καθηγήτρια στις ΗΠΑ χόρεψε... twerk μέσα στην τάξη και άρπαξε μαθήτρια από το λαιμό - Χειροπέδες και απόλυση
- Ήρθε το «τέλος» της ανδρικής υπογονιμότητας; Η νέα τεχνική που εντοπίζει... κρυμμένα σπερματοζωάρια