Ελλάδα|27.08.2020 09:00
Κορονοϊός: Κατέληξε ασθενής στο ΑΧΕΠΑ - Στα 250 τα θύματα του ιού στη χώρα μας
NewsroomΜία 83χρονη γυναίκα, η οποία και ήταν τρόφιμος του ιδιωτικού γηροκομείου στο Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης, κατέληξε από κορονοϊό τα ξημερώματα της Πέμπτης 27 Αυγούστου. Όπως μετέδωσε το OPEN TV, η γυναίκα νοσηλευόταν στο ΑΧΕΠΑ και είχε σοβαρά υποκείμενα νοσήματα.
Με τον θάνατο της 83χρονης, τα συνολικά θύματα του ιού στη χώρα μας ανέρχονται σε 250. Η διασπορά στους οίκους ευγηρίας ανησυχεί τους ειδικούς, καθώς μέχρι στιγμής έχουμε συνολικά 11 θύματα από τα γηροκομεία της Θεσσαλονίκης.
Διαβάστε ακόμη
- Οι πέντε Ευρωπαίοι ηγέτες που καθορίζουν τη στάση της Ευρώπης απέναντι στον Τραμπ - Από τον «επαναστάτη» στον αναποφάσιστο
- Έρχονται 8.000 προσλήψεις στο ΕΣΥ - Επαναπροκηρύσσονται 95 θέσεις ειδικευμένων γιατρών στα Κέντρα Υγείας
- Ανακοινώθηκαν οι διεκδικητές για τα φετινά Όσκαρ - 4 υποψηφιότητες για τη «Bugonia» του Γιώργου Λάνθιμου
- Νεαρή με 13 εντάλματα σύλληψης αναζητείται στην Κύπρο ενώ ανεβάζει στα social media- «Δεν κρύβομαι»