Ελλάδα|01.09.2020 07:36
Παλλήνη: Μπαράζ εμπρησμών σε αυτοκίνητα τα ξημερώματα - Πέντε ΙΧ στις φλόγες
NewsroomΜπαράζ εμπρησμών σε αυτοκίνητα στην περιοχή της Παλλήνης σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης 1 Σεπτεμβρίου, όπου άγνωστοι πυρπόλησαν συνολικά πέντε αυτοκίνητα, με την Πυροσβεστική να παρεμβαίνει για να σβήσει την φωτιά.
Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της Πυροσβεστικής, ο πρώτος εμπρησμός σημειώθηκε σε αγροτικό όχημα στην οδό Κλεομένους, όπου 12 πυροσβέστες με έξι οχήματα έσβησαν τη φωτιά.
Στη συνέχεια, η Πυροσβεστική δέχθηκε τηλεφώνημα για φωτιά σε άλλα τέσσερα αυτοκίνητα στις οδούς Πυθαγόρα και Ασκληπιού, όπου στις δύο επιχειρήσεις μετείχαν 14 πυροσβέστες με επτά οχήματα.
Διαβάστε ακόμη
- Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
- «Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
- «Δεν θέλω άλλα πρόβατα, θέλω τα δικά μου»: Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος που χάνει το κοπάδι του λόγω ευλογιάς
- Όργιο αστυνομικής βίας σε άλλη μια πορεία για τον Αλέξη - Κι όμως, κόσμος έσπασε τον αποκλεισμό και τραγούδησε στο μνημείο