Ελλάδα|02.09.2020 13:55
Ναύπακτος: Αστυνομικός βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό - Σε καραντίνα 17 συνάδελφοί του
NewsroomΕνα ακόμα αστυνομικό τμήμα έπεσε... θύμα διασποράς κορονοϊού. Σyγκεκριμένα θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ένας αστυνομικός στη Ναύπακτο, με αποτέλεσμα να έχουν τεθεί σε καραντίνα 17 συνάδελφοί του.
Πρόκειται, σύμφωνα με την ιστοσελίδα agrioniosite.gr, για αστυνομικό που υπηρετεί σε μάχιμη υπηρεσία και αυτό έχει προκαλέσει αναστάτωση καθώς φέρεται να έχει έρθει σε επαφή με πολλούς πολίτες αλλά και συναδέλφους του, με δεδομένο ότι το Α.Τ Ναυπάκτου, η Τροχαία και η ΔΙΑΣ συστεγάζονται. Ο ΕΟΔΥ αναμένεται να πραγματοποιήσει τεστ σε όλους τους αστυνομικούς του συγκεκριμένου τμήματος.
Διαβάστε ακόμη
- Πώς οι αυξήσεις στα αεροπορικά εισιτήρια θα επηρεάσουν τον ελληνικό τουρισμό - «Έχουμε το 70% των κρατήσεων από αυτές που περιμέναμε»
- Σε... ξένα οικόπεδα φορτίζει λεωφορεία η ΟΣΥ - Πώς προέκυψε το πολεοδομικό αδιέξοδο
- Το 4ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, το ευοίωνο κλίμα συστράτευσης, οι εκκρεμότητες και οι σκληρές μάχες των μηχανισμών
- Το διεθνές «μπλόκο» στις κάλπες και η ομηρία του Μαξίμου