Ελλάδα|24.12.2018 11:57

Οδηγός αγοράς Γυναίκα: Για τη φίλη, τη σύζυγο, την αδερφή, την κόρη

Newsroom

«Είναι αλήθεια ότι οι γυναίκες είναι λίγο παρεξηγημένες στο θέμα των Δώρων, ως οι πιο περίεργες που σπας το κεφάλι σου για να βρεις πραγματικά κάτι που θα τις ευχαριστήσει.

Ε, λοιπόν αυτό είναι μύθος! Δεν θέλει κόπο, θέλει απλά τον σωστό τρόπο. Σαν πιο συναισθηματικά πλάσματα θέλουν δώρα που να δείχνουν ότι τις σκέφτηκες και ότι πήρες κάτι που πραγματικά ταιριάζει στον χαρακτήρα τους και στις ανάγκες τους.

Καταλαβαίνουμε ότι λόγω γιορτών η λίστα δώρων μπορεί να είναι “φουσκωμένη” αλλά μην αγχώνεστε, προλαβαίνετε ακόμα να διαλέξετε για την κάθε μία το κατάλληλο δώρο και σε τιμή που να ταιριάζει στο διαθέσιμο budget σας! 

Παρακάτω, θα βρείτε έναν οδηγό που θα σας δώσει ιδέες και χρήσιμες συμβουλές για να βρείτε το κατάλληλο δώρο για τις “δικές σας” γυναίκες. Είτε είναι η κολλητή σας φίλη είτε είναι η σύζυγός σας, η αδερφή ή η κόρη σας, κάθε γυναίκα (μικρή/μεγάλη) έχει τον δικό της τύπο και στυλ και άρα υπάρχει και το κατάλληλο δώρο για την κάθε μία!

Δώρα για τις fashion addicts!

Σε αυτή την κατηγορία το στυλ είναι που μετράει. Οπότε οι επιλογές σας πρέπει να είναι προσεχτικές και μέσα στις τάσεις της μόδας!
Κάποιες ιδέες για δώρα σε γυναίκες που ανήκουν σε αυτή την κατηγορία είναι:
ένα καινούριο στιλάτο ζευγάρι αθλητικά παπούτσια
ένα κομψό πορτοφόλι
μίνιμαλ σκουλαρίκια
Ρολόι με design που θα ξεχωρίζει

Δώρα για τις δραστήριες

Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν όσες θέλουν να μαθαίνουν καινούρια πράγματα και να βρίσκουν στην καθημερινότητά τους χρόνο για πιο δημιουργική απασχόληση.
Οι ιδανικές προτάσεις  αυτής της κατηγορίας για το τέλειο γιορτινό δώρο είναι:

Μία φωτογραφική μηχανή και γιατί όχι κάποια μαθήματα φωτογραφίας για να εξελίξει ακόμα περισσότερο το hobby της και να βγάζει τις πιο ευφάνταστες φωτογραφίες.

Ένα wearable που θα είναι ο καλύτερος βοηθός της σε όλες τις εξωτερικές της δραστηριότητες.

Και αν θέλετε ένα πιο extreme δώρο για αυτή την κατηγορία γυναικών… ένα ταξίδι είναι το απόλυτο δώρο για νέες εικόνες και ανακαλύψεις!

Δώρα συμβολικά για τις πιο ρομαντικές

Για αυτή την κατηγορία το σημαντικό είναι να δείξετε ότι τη σκεφτήκατε και ότι διαλέξατε κάτι σύμφωνα με τα γούστα της και τις αδυναμίες της.

Μερικές ιδέες παρακάτω:

Πάρτε σε DVD τις αγαπημένες της ταινίες για να τις δει τώρα που θα έχει χρόνο στις γιορτές (extra tip: επειδή είναι πολύ πιθανό να είναι αρκετές από τις ταινίες στην κατηγορία δράμα, φροντίστε  - για να αποφύγουμε κλάματα-  να επιλέξετε κωμωδίες!).
Ένα βιβλίο είναι μία από τις καλύτερες επιλογές – ειδικά αν γνωρίζετε τους αγαπημένους της συγγραφείς.
Ημερολόγια και Σημειωματάρια: Συνήθως οι πιο ρομαντικές ψυχές (και φυσικά οι οργανωτικοί χαρακτήρες) κάθε χρόνο αγοράζουν καινούριο ημερολόγιο και σημειωματάριο. Είναι ένα από τα καλύτερα και πιο χρήσιμα δώρα και επιπλέον έτσι θα σας σκέφτεται όλο το χρόνο.
CD με τις αγαπημένες της μελωδίες.

Δώρα Χριστουγεννιάτικα 

Ανεξαρτήτως χαρακτήρα της κάθε γυναίκας, δύσκολα θα πετύχετε κάποια που να μην λατρεύει την ομορφότερη γιορτή του χρόνου, τα Χριστούγεννα!
Οπότε αν δυσκολεύεστε να κατατάξετε τις αγαπημένες σας σε κάποια κατηγορία ή απλά δεν έχετε καταφέρει να μάθετε τόσο καλά τη νέα σας φίλη μία απόλυτα safe και άκρως επιτυχημένη επιλογή είναι να της πάρετε ένα χριστουγεννιάτικο δώρο. Η ποικιλία στα χριστουγεννιάτικα είναι μεγάλη οπότε δεν θα δυσκολευτείτε.
Εδώ θα βρείτε διάφορες ιδέες όπως χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά, στολίδια για το δέντρο, κεριά και γουράκια για τη νέα χρονιά που θα κάνουν ακόμα πιο όμορφες τις γιορτινές μέρες!»

Πηγή: Δελτίο Τύπου Public

χριστουγεννιάτικα δώρα