Το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. «είδε» φυτεία κάνναβης στην Αττική
Αλέξανδρος ΚαλαφάτηςΦυτεία δενδρυλλίων κάνναβης εντοπίστηκε από την ΕΛ.ΑΣ. σε δύσβατη δασική περιοχή του Ωρωπού στην Αττική. Η φυτεία εντοπίστηκε από το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. που «σάρωσε» από αέρος την περιοχή. Οι αστυνομικοί ξερίζωσαν συνολικά 250 δενδρύλλια, ύψους από 40 εκατοστά έως δύο μέτρα.
Στο χώρο της φυτείας, εντοπίστηκαν υλικά και εξοπλισμός ανάπτυξης και υδροδότησης της καλλιέργειας, καθώς και συσκευασία περιέχουσα ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 108 γραμμαρίων, τα οποία και κατασχέθηκαν. Οι αστυνομικοί ανησυχούσαν ότι κατά τη διάρκεια της επιχείρησης μπορεί να συναντήσουν «αντίσταση» από ένοπλους φρουρούς της φυτείας. Αυτός ήταν ο λόγος που στην επιχείρηση συμμετείχαν πάνοπλοι άντρες της ΕΚΑΜ.
Τελικά όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο δεν βρήκαν κανέναν εκεί. Η έρευνα συνεχίζεται για την ταυτοποίηση και εντοπισμό των δραστών.
- Αγροτική πανστρατιά στη Νίκαια: Ασφυκτικά γεμάτη η αίθουσα στη σύσκεψη των μπλόκων - «Είμαστε όλοι μαζί, δεν πάμε στο Μαξίμου για τσάι»
- Αποκάλυψη BBC για τα «μωρά των Βίκινγκ»: Βιομηχανία 2 δισ. δολαρίων πίσω από τον Δανό δότη σπέρματος
- Αποζημίωση 40 εκατ. από την Johnson & Johnson: Δικαιώθηκαν γυναίκες για το καρκινογόνο βρεφικό ταλκ
- Κύπρος: 23χρονος κρατούμενος έβαλε τέλος στη ζωή του - «Βαρόνοι» των Κεντρικών Φυλακών τον χρησιμοποιούσαν ως σκλάβο