Κως: Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους - Επιβάτης αρνήθηκε να φορέσει μάσκα
NewsroomΣε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της Κω προχώρησε ο πιλότος διεθνούς πτήσης καθώς ένας από τους επιβάτες αρνιόταν να φορέσει την προστατευτική μάσκα. Σύμφωνα με τη rodiaki.gr πρόκειται για 32χρονο Βρετανό ο οποίος επιβιβάστηκε στο αεροδρόμιο της Αττάλειας έχοντας ως προορισμό το Λονδίνο. Ωστόσο κατά τη διάρκεια της πτήσης αρνήθηκε να πειθαρχήσει στις οδηγίες του πληρώματος για την ορθή χρήση προστατευτικής μάσκας, διαταράσσοντας την ασφάλεια της πτήσης.
Έτσι, λοιπόν, ο κυβερνήτης προχώρησε σε αναγκαστική προσγείωση στην Κω, αφού πρώτα είχε ενημερώσει τον πύργο ελέγχου για το συμβάν. Μόλις το αεροσκάφος προσγειώθηκε αστυνομικοί του Τμήματος Αερολιμένα Κω, συνέλαβαν τον 32χρονο όταν εκείνος αποβιβάστηκε. Ο Βρετανός παραπέμφθηκε στη Δικαιοσύνη, ενώ σε βάρος του κινήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία από τον νόμο.
- Στην Τρύπα της Αράχνης κρυβόταν ένας καταζητούμενος δολοφόνος, ο Σαντάμ Χουσεΐν – Οι Αμερικανοί τον ξετρύπωσαν!
- Ανδρέας Ξανθός στο ethnos.gr: Το «κόκκινο νήμα» στην υγεία, το νέο «παράθυρο ευκαιρίας» για την Αριστερά και ο Τσίπρας
- Τρία τουρκικά πλοία «χτυπήθηκαν» από τη ρωσική επίθεση στην Οδησσό - Στο φως αποκαλυπτικά βίντεο
- Η κακοκαιρία Byron «βούλιαξε» τη Γάζα: Τουλάχιστον 16 νεκροί - Εφιαλτικές εικόνες