Πολίτης καταγγέλλει ότι τον λήστεψε αστυνομικός στην Αργυρούπολη
Αλέξανδρος ΚαλαφάτηςΗ Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων ανέλαβε να διερευνήσει σοβαρή καταγγελία πολίτη, σύμφωνα με την οποία νεαρός αστυνομικός, ηλικίας περίπου 20 ετών, τον απείλησε ότι εάν δεν του δώσει 40.000 ευρώ θα του «φόρτωνε» ναρκωτικά για να τον συλλάβει.
Ο αστυνομικός είναι ειδικός φρουρός και προσελήφθη κατά τις τελευταίες προσλήψεις 2.000 ανδρών στην ΕΛ.ΑΣ. Ο έμπορος αυτοκινήτων κατήγγειλε ότι βρισκόταν στο κατάστημά του στην περιοχή της Αργυρούπολης, όπου ο αστυνομικός τον πλησίασε μαζί με ακόμα ένα άτομο και του έκαναν «έλεγχο». Στη συνέχεια, του ζήτησαν –σύμφωνα πάντα με τον έμπορο αυτοκινήτων- να μεταβούν στο σπίτι του, όπου τους παρέδωσε 40.000 ευρώ με τη βία. Ο έμπορος κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία.
Την έρευνα ανέλαβε η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων που ανακρίνει τον νεαρό αστυνομικό, ο οποίος αρνείται κατηγορηματικά την εκδοχή του εμπόρου. Οι αστυνομικοί εξετάζουν το κατά πόσο ο καταγγέλλων είχε προηγούμενα είτε με τον ειδικό φρουρό που του πήρε τα χρήματα είτε με κάποιο πρόσωπο του στενού περιβάλλοντος του αστυνομικού. Εάν δηλαδή υπήρχε κάποια αντιδικία σε σχέση με κάποια οικονομική συναλλαγή.
- Σε κρίσιμο σταυροδρόμι ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Οι δύο σχολές του Μαξίμου, το ρίσκο της πρόωρης κάλπης και οι ημερομηνίες-κλειδιά
- Νέα οργισμένη επίθεση Τραμπ προς Ιράν: «Ανοίξτε το γ@@@νο Στενό, θα ζήσετε στην κόλαση - Περιμένετε και θα δείτε»
- ΑΑΔΕ: 8.000 φορολογικοί έλεγχοι, αδήλωτες συναλλαγές 5,6 εκατ. ευρώ και 50.000 παραβάσεις σε ένα τρίμηνο
- «Χρυσός» ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Καΐρου!