Ελλάδα|07.09.2020 21:46

Κορονοϊός: Συναθροίσεις και πάρτι... ανευθυνότητας ακόμα και στη θάλασσα

Newsroom

Οι εικόνες συνωστισμού στα μέσα μεταφοράς συνεχίζονται παρά την επέλαση της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα μας και τη συνεχή αύξηση των κρουσμάτων. Την ίδια ώρα σε συναγερμό έχει τεθεί ο ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη μετά τον εντοπισμό δύο κρουσμάτων σε οδηγούς λεωφορείων. Μάλιστα σε καραντίνα τέθηκαν 20 ακόμα οδηγοί για τις επόμενες 14 ημέρες. 

Στο μεταξύ ένας 47χρονος άνδρας μεταφέρθηκε στο «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο στις 3 Σεπτεμβρίου με οξύ έμφραγμα. Αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες εισήχθη στη μονάδα εντατικής θεραπείας όπου και διασωληνώθηκε. Λίγες ώρες αργότερα και το αποτέλεσμα του τεστ κορονοϊού στο οποίο είχε υποβληθεί βγήκε την Κυριακή και έδειξε ότι ήταν θετικός στον ιό. Μάλιστα ο 47χρονος δεν είχε κάποιο ιστορικό και τώρα η νεκροτομή είναι αυτή που θα ρίξει φως στα αίτια του θανάτου του. Παράλληλα μία νεαρή αποκλειστική νοσοκόμα βρέθηκε θετική στον κορονοϊό, στο «Βενιζέλειο» Νοσοκομείο.

Από την άλλη πλευρά τα πάρτι συνεχίζονται και η ανεύθυνη στάση των νέων δημιουργούν προβληματισμό. Στις παραλίες της Ζακύνθου τουρίστες συνεχίζουν να διασκεδάζουν και μετά το κλείσιμο των καταστημάτων ενώ πάρτι εν πλω χωρίς την τήρηση των μέτρων προστασίας είναι η καινούργια μόδα στην Κόρινθο.

Δείτε το θέμα όπως μεταδόθηκε από το Open

Κορονοϊόςσυναθροίσειςκρούσματα