Ελλάδα|09.09.2020 21:25

Folli Follie: Προφυλακίστηκαν οι Δημήτρης και Τζώρτζης Κουτσολιούτσος

Σοφία Φασουλάκη

Δεν έπεισαν με τις εξηγήσεις τους ο πατέρας και γιος Κουτσολιούτσος για την υπόθεση της Follie Follie κατά τη διάρκεια των μαραθώνιων απολογιών τους. Οι δυο άνδρες της οικογένειας αλλά και η μητέρα, Καίτη Κουτσολιούτσου βαρύνονται με σειρά κακουργηματικών πράξεων που φέρονται ότι τέλεσαν στο πλαίσιο διαχείρισης της εταιρίας, επιχειρώντας σύμφωνα με την κατηγορία να εμφανίσουν μια εύρωστη εικόνα της Folie Folie με ψευδείς όμως ισολογισμούς. Αυτή τη χρονική στιγμή πάντως, η εταιρία βρίσκεται στο στάδιο της εξυγίανσης.

Ο πατέρας Κουτσολιούτσος συντετριμμένος μετά την απόφαση ανακρίτρια και εισαγγελέα οδηγήθηκε στην αστυνομική κλούβα, το ίδιο και ο γιος του, ενώ η μητέρα αφέθηκε ελεύθερη με υψηλή εγγυοδοσία.

Ακόμη της επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου και της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής της δυο φορές το μήνα. Μόλις άκουσε την είδηση της προφυλάκισης του συζύγου και του γιου της ξέσπασε σε κλάματα. Όλοι  αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους έχουν απαγγελθεί.

Τζώρτζης ΚουτσολιούτσοςFolli FollieΔημήτρης Κουτσολιούτσος