Μόρια: Νέα φωτιά στο ΚΥΤ - Η τρίτη μέσα σε δύο μέρες
NewsroomΝέα φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης στη Μόρια. Πρόκειται για την τρίτη φωτιά που ξεσπάει στην περιοχή μετά τις δύο που ξέσπασαν τα μεσάνυχτα της Τρίτης και το απόγευμα της Τετάρτης. Το πύρινο μέτωπο καίει σε τρία σημεία όσες σκηνές και κοντέινερ είχαν απομείνει άθικτα από τις προηγούμενες φωτιές. Πρόκειται για το κομμάτι όπου βρίσκεται ο ελαιώνας έξω από το ΚΥΤ.
Στην περιοχή έφτασαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά. Στο μεταξύ πρόσφυγες και μετανάστες με όσα υπάρχοντα τους είχαν απομείνει φεύγουν από το σημείο καθώς η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική.
Σύμφωνα με πληροφορίες στο σημείο βρίσκεται και διμοιρία των ΜΑΤ καθώς υπάρχει πληροφορία για εγκλωβισμένα άτομα κοντά στο μέτωπο. Στην περιοχή σημειώνονται διαρκώς εκρήξεις πιθανόν από τις φιάλες που χρησιμοποιούσαν οι πρόσφυγες και οι μετανάστες.
- Δημοσκόπηση OPEN: Σαρωτική εμπιστοσύνη στην Κοβέσι με 70% και μικρό «ρήγμα» στη ΝΔ - Στο 22,5% η πρόθεση ψήφου
- Η «λεπτή κόκκινη γραμμή» Μητσοτάκη και το εσωκομματικό σφυροκόπημα - «Περιμένατε να γίνει Κούγκι»
- Δολοφονία 21χρονου στην Κρήτη: Ξεσπά η αδελφή του θύματος - «Τρία χρόνια ζούσαμε έναν εφιάλτη»
- Metallica: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ΟΑΚΑ ενόψει της συναυλίας