Ελλάδα|10.09.2020 17:34
Φωτιά στην Αρτέμιδα: Σε ύφεση - Αποσύρθηκαν τα εναέρια μέσα
NewsroomΣε ύφεση βρίσκεται πλέον η φωτιά στην Αρτέμιδα Αττικής που απασχόλησε νωρίτερα με την Πυροσβεστική, ενώ όπως τόνισε εκπρόσωπος της δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο. Μάλιστα αποσύρθηκαν τα εναέρια μέσα, ενώ αποσοβήθηκε οποιοσδήποτε κίνδυνος. Νωρίτερα πάντως η Πυροσβεστική χρειάστηκε να προχωρήσει σε προληπτική εκκένωση σπιτιών προκειμένου οι κάτοικοι να αποφύγουν τις ρίψεις νερού από αέρος.
Παράλληλα φωτιά ξέσπασε στην Πάρνηθα , όπου εκδηλώθηκε στο τέλος της οικιστικής ζώνης κοντά στον ΟΤΕ. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής οι οποίες και κατάφεραν να την κατασβέσουν.
Διαβάστε ακόμη
- «Οι αρχαιότεροι μηχανικοί της φύσης»: Πώς τα θαλάσσια σφουγγάρια θα μπορούσαν να καθαρίσουν τα λιμάνια
- Τίτλοι τέλους στην εφαρμογή Safe Bus - Οδηγοί της ΟΣΥ μετακινούνται μέχρι και στη Γραμματεία του πρωθυπουργού
- Το κρίσιμο όριο του 25%, οι πιθανές συνεργασίες του Σαμαρά και ο Ανδρουλάκης που βάζει στο κάδρο και τον Τσίπρα
- «Μονομαχία» με στόχο τη συσπείρωση δεξιών ψηφοφόρων: Πώς θα αντιμετωπίσει η κυβέρνηση το pressing - Τι θα κάνει ο Σαμαράς