Ελλάδα|27.10.2018 15:25

Αίτηση αναστολής από την Τηλέτυπος για το «μαύρο» στο MEGA

Newsroom

Αίτηση αναστολής εκτέλεσης απόφασης διακοπής του σήματος του MEGA κατέθεσε στο ΕΣΡ η ιδιοκτήτρια εταιρεία Τηλέτυπος. Η ακρόαση των εκπροσώπων του MEGA ορίστηκε για την προσεχή Τρίτη, στη μία μετά το μεσημέρι. Πρόκειται για μια κίνηση η οποία προκαλεί απορία από τη στιγμή που η DIGEA έχει ήδη ανακοινώσει την ημέρα που θα ρίξει «μαύρο» στο MEGA. Σύμφωνα με τον ψηφιακό πάροχο, εφόσον έχει λάβει την εντολή από το ΕΣΡ, θα προχωρήσει στη διακοπή μετάδοσης τηλεοπτικού σήματος τα ξημερώματα της Κυριακής, 28 Οκτωβρίου.

Η ανακοίνωση της DIGEA

«H Digea ενημερώνει το τηλεοπτικό κοινό ότι κατόπιν έγγραφης γνωστοποίησης που έλαβε από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ), θα προχωρήσει, ως υποχρεούται, από τον νόμο και το κανονιστικό πλαίσιο λειτουργίας της, στη διακοπή της παροχής υπηρεσιών ψηφιακής μετάδοσης του τηλεοπτικού σταθμού εθνικής εμβέλειας «MEGA». Η διακοπή θα πραγματοποιηθεί τις πρωινές ώρες της Κυριακής 28/10/2018».

Ο αποχαιρετισμός των εργαζομένων

Με ένα συγκινητικό βίντεο οι εργαζόμενοι του MEGA αποχαιρέτησαν τους τηλεθεατές του το βράδυ της Παρασκευής. Το βίντεο περιέχει αποσπάσματα από αγαπημένα παλιά σίριαλ του MEGA και κλείνει με την ένδειξη «Mega 1989-2019- Σας ευχαριστούμε». 

MEGAΑίτηση αναστολήςDIGEAΕΣΡΤηλέτυπος