Ορεστιάδα: Άγρια συμπλοκή νεαρών με αστυνομικούς - Συλλήψεις και τραυματίες
NewsroomΆγριες συμπλοκές μεταξύ νεαρών και αστυνομικών έλαβαν χώρα τα ξημερώματα του Σαββάτου 12 Σεπτεμβρίου στην κεντρική πλατεία της Ορεστιάδας, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο αστυνομικοί κι ένας πολίτης. Οι Αρχές προχωρούν σε συνεχείς προσαγωγές που κάποιες μετατρέπονται και σε συλλήψεις ενώ γίνεται αξιοποίηση των στοιχείων από τις κάμερες που υπάρχουν σε πολλά σημεία της πλατείας Δασίου, προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες που μαχαίρωσαν τον αστυνομικό με μικρό σουγιά και τραυμάτισαν έναν δεύτερο με μπουκάλι στο κεφάλι.
Όπως αναφέρει το evros-news.gr, στον αστυνομικό που μαχαιρώθηκε κάτω από την μέση τοποθετήθηκαν ράμματα στο Κέντρο Υγείας Ορεστιάδας όπου διακομίσθηκε, ενώ στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου νοσηλεύονται ο δεύτερος αστυνομικός που τραυματίστηκε στο κεφάλι από μπουκάλι και ένας πολίτης νεαρής ηλικίας, ο οποίος φέρεται να ανήκει στον αντιεξουσιαστικό χώρο. Η κατάσταση τους δεν είναι σοβαρή και παρέμειναν στο νοσοκομείο για προληπτικούς, ενώ αναμένεται εντός της ημέρας να πάρουν εξιτήριο.
Μόλις ξημέρωσε, συνεργεία της Πυροσβεστικής αλλά και του δήμου Ορεστιάδας επιδόθηκαν στο πλύσιμο της πλατείας, αφού υπήρχαν σε πολλά σημεία αίματα και πάρα πολλά σπασμένα μπουκάλια, δείγμα της αγριότητας των πρωτοφανών επεισοδίων.
- Το τελευταίο χειροκρότημα στη σπουδαία Μαρινέλλα: Συγκίνηση και δάκρυα στο λαϊκό προσκύνημα - Στις 14:00 η κηδεία
- Εφιάλτης με εξωσωματικές στα Κατεχόμενα: Κλινικές έδιναν λάθος σπέρμα - Η ιστορία της Λόρα και της Μπεθ
- Φράουλες και σοκολάτα - Τέσσερα σπιτικά γλυκά για το πασχαλινό και ανοιξιάτικο τραπέζι
- Πέταξαν στον Μαζωνάκη πανέρι με λουλούδια και τον πέτυχε εκεί που δεν έπρεπε