Ελλάδα|13.09.2020 20:52
Εγνατία Οδός: Φωτιά σε εν κινήσει φορτηγό - Κλειστό το ρεύμα προς Κοζάνη
NewsroomΣτις φλόγες τυλίχτηκε φορτηγό λίγο πριν τις 17:00 το απόγευμα της Κυριακής, στην Εγνατία Οδό, στο ρεύμα προς Κοζάνη, στη σήραγγα Σ2. Η φωτιά στο εν κινήσει όχημα που ξέσπασε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, δεν προκάλεσε κάποιον τραυματισμό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στην προσπάθειά του να εγκαταλείψει το φλεγόμενο όχημα, ο οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά στο πόδι του. Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με επτά άνδρες και έσβησαν τη πυρκαγιά. Αυτήν την ώρα, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων από τον ανισόπεδο κόμβο Βέροιας έως τον ανισόπεδο κόμβο Πολυμύλου της Εγνατίας Οδού, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κοζάνη.
Διαβάστε ακόμη
- Θα κάνει πίσω ο Τραμπ; Η απόφαση που πρέπει να πάρει και η στάση του Ιράν
- «Ναι» της Επιτροπής για άρση της ασυλίας των «11» της ΝΔ για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ: Τι λένε Καραμανλής, Σκρέκας, Παπακώστα
- Ανησυχία για μωρό 4 μηνών στη Ρόδο: «Εξαφανίστηκε» από τα Επείγοντα και λίγες ώρες μετά διασωληνώθηκε
- Ο Γιάνης Βαρουφάκης χορεύει techno στη Μόσχα υπό τους ήχους... του τραγουδιού του