Ελλάδα|15.09.2020 17:48

Ο «Αγάπη Μόνο» Τάσος Ποτσέπης παρών και στην πορεία του Κασιδιάρη

Newsroom

Ο Τάσος Ποτσέπης, περισσότερο γνωστός ως «Αγάπη Μόνο», με μια ανάρτησή του στο Instagram, γνωστοποιούσε ότι αποτελεί πλέον μέλος της ελληνικής συνοριοφυλακής στη Χίο. Στην εν λόγω ανάρτηση δηλώνει «χαρούμενος και ενθουσιασμένος» και πανέτοιμος να υπερασπιστεί τα «κυριαρχικά δικαιώματα της πανέμορφης πατρίδος μας»

Όμως, σύμφωνα με τα ellinika hoaxes ναι μεν βρίσκεται στην κατηγορία εκείνων που πληρούν τις προϋποθέσεις για πρόσληψη ως Συνοριακοί Φύλακες Ορισμένου Χρόνου σε Περιφερειακές Ενότητες και Νήσους των Περιφερειών Βορείου και Νοτίου Αιγαίου, αλλά δεν έχει προσληφθεί ακόμη.

Όπως διευκρίνισε το Γραφείο Τύπου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας όσοι αναγράφονται στους σχετικούς πίνακες δε σημαίνει ότι θα προσληφθούν και ως Συνοριακοί Φύλακες. Ο Τάσος Ποτσέπης βρίσκεται στον πίνακα με τους υποψήφιους που πληρούν τις τυπικές προϋποθέσεις και έχουν περάσει στην επόμενη φάση του διαγωνισμού, αλλά δεν έχει προσληφθεί και θα κληθεί να πάρει μέρος στις ψυχοτεχνικές και αθλητικές δοκιμασίες. “Η στολή η οποία φορά ο κ. Ποτσέπης στην ανάρτησή του δεν έχει σχέση με καμία από τις στολές της ΕΛΑΣ”, τονίζουν.

T

Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, πως λίγα 24ωρα πριν ανακοινώσει ο ίδιος την «εισαγωγή» του στη Συνοριακή Φρουρά, ο φακός τον απαθανάτισε να βρίσκεται στην πορεία της οποίας ηγείτο ο Ηλίας Κασιδιάρης στη Θεσσαλονίκη, στη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης

ethnos.gr
Eurokinissi

Ηλίας ΚασιδιάρηςΤάσος Ποτσέπηςσυνοριοφύλακας