Ελλάδα|17.09.2020 18:51

All About History και How it works στα περίπτερα και επιλεκτικά στο ethnos.gr

Newsroom

Διανθισμένο με θέματα ελληνικής ιστορίας, πλούσια εικονογράφηση, αναλύσεις ειδικών και σπαρταριστές λεπτομέρειες, ζωντανεύει την ιστορία … στο σπίτι σας! 

Περιοδικό ALL ABOUT HISTORY

Το διάσημο ιστορικό περιοδικό ALL ABOUT HISTORYπου κέρδισε το κοινό σε όλο τον κόσμο κυκλοφορεί παντού στην Ελλάδα, αποκλειστικά από την Brainfood Εκδοτική.

Το πρώτο φθινοπωρινό τεύχος του ALL ABOUT HISTORY – Τεύχος 22, κυκλοφορεί στις 22 Σεπτεμβρίου 2020  στα περίπτερα της Αττικής και σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία σε όλη την επικράτεια. Μετά από ένα μήνα, στις 20 Οκτωβρίου, θα βρίσκεται στα περίπτερα και σε όλα τα σημεία διανομής Τύπου της υπόλοιπης Ελλάδας. 

Αν θέλετε να γίνετε συνδρομητής, κλικ στο www.brainfood.gr, τηλ 2102514123 & email: contact@brainfood.gr.

Περιοδικό HOW IT WORKS 

Ένα περιοδικό επιστήμης και τεχνολογίας γεμάτο με συναρπαστικές πληροφορίες για τον κόσμο μας και το σύμπαν. Το εισαγωγικό σημείωμα κάθε τεύχους υπογράφει o επίτιμος διευθυντής του Ευγενιδείου Πλανηταρίου, κος Διονύσης Σιμόπουλος

Το πρώτο φθινοπωρινό τεύχος του HOW IT WORKS – Τεύχος 5, κυκλοφορεί στις 29 Σεπτεμβρίου 2020 στα περίπτερα της Αττικής και σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία σε όλη την επικράτεια. Μετά από ένα μήνα, στις 29 Οκτωβρίου, θα βρίσκεται στα περίπτερα και σε όλα τα σημεία διανομής Τύπου της υπόλοιπης Ελλάδας.  

Αν θέλετε να γίνετε συνδρομητής, κλικ στο www.brainfood.gr, τηλ 2102514123 & email: contact@brainfood.gr

Συνεργασία με το ethnos.gr 

Καθημερινά το All About History και το How it Works είναι και στο ethnos.gr. Επιλεγμένα θέματα θα δημοσιεύονται στις ενότητες «Ιστορία» και «Τεχνολογία» σε συνέχεια της συνεργασίας που είχε η έντυπη έκδοση του Εθνους με τα πολυτελή και πολύ πετυχημένα περιοδικά.  

how it worksall about History