Λέσβος: Συγκροτείται πανίσχυρη αστυνομική διεύθυνση για τη νέα δομή
NewsroomΣτην ίδρυση νέας αστυνομικής διεύθυνσης, με αποκλειστική αρμοδιότητα την αστυνόμευση του κέντρου υποδοχής και ταυτοποίησης που δημιουργήθηκε στο Καρά Τεπέ στη Λέσβο, προχωράει η ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open Tv.
Όπως αναφέρθηκε η νέα αυτή αστυνομική διεύθυνση δεν θα έχει καμία σχέση με την τοπική. Σε αυτή θα ενταχθούν, μεταξύ άλλων, αστυνομικοί από υπηρεσίες ασφαλείας της ηπειρωτικής χώρας, που αναμένεται να φτάσουν τους 340 ένστολους αστυνομικούς. Παράλληλα στόχος του νέου εγχειρήματος είναι και η δημιουργία μιας μόνιμης δύναμης από 20 αστυνομικούς για υπηρεσίες ασφαλείας αλλά και για να κάνουν δικογραφίες.
Τέλος θα δημιουργηθεί ειδική ομάδα ΕΚΑΜ που θα έχει έδρα το ΚΥΤ, για να περιπολεί επί 24ώρου βάσεως.
- Το «δικαίωμα της σιωπής» σταθερή απάντηση του «Φραπέ» - Η σχέση του με Βορίδη και Μητσοτάκη και η Porsche του γιου του
- Κωνσταντοπούλου για Ξυλούρη: Βγήκε από την αίθουσα και έλεγε «θα την σκοτώσω, θα της στρίψω το λαρύγγι»
- Επελαύνει σε όλη την Ευρώπη η «σούπερ γρίπη»: Τα συμπτώματα και ποιοι κινδυνεύουν άμεσα
- Η Λίλι Κόλινς σχολίασε στον Τζίμι Φάλον την αγάπη του Κυριάκου Μητσοτάκη για το «Emily In Paris»