Ελλάδα|17.09.2020 13:15
Σοκ στις Σέρρες: 28χρονος φέρεται να βίασε 8χρονο σε δομή προσφύγων
NewsroomΣτο Εισαγγελέα θα οδηγηθεί σε λίγη ώρα ο 28χρονος Αφγανός ο οποίος το βράδυ της Τετάρτης φέρεται να βίασε ένα 8χρονο αγοράκι στη δομή φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών “Κλειδί” στον Δήμο Σιντικής στις Σέρρες. Ο 28χρονος συνελήφθη από τους αστυνομικούς μετά την καταγγελία που έγινε από συγγενείς ανηλίκου, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Επιλογές.
Η δομή στο Κλειδί είναι ανοιχτή και σε αυτήν φιλοξενούνται περίπου 600 άτομα -134 παιδιά-, από 27 φυλές από διάφορα κράτη όπως Κονγκό, Πακιστάν, Αφγανιστάν, και έχουν όλοι αιτηθεί άσυλο. Σύμφωνα με πληροφορίες η Δομή αναμένεται να μετεξελιχθεί σε κλειστό χώρο Προ.Κε.Κ.Α. (Προαναχωρησιακά Κέντρα Κράτησης Αλλοδαπών).
Διαβάστε ακόμη
- Μπορεί να επιτευχθεί νέα συνθήκη για τον έλεγχο των πυρηνικών; Τα δεδομένα μετά τη λήξη της New Start
- Η δέσμευση των λογαριασμών του Παναγόπουλου, ο μονόδρομος της «διαγραφής» του από το ΠΑΣΟΚ και οι σοκαριστικές μαρτυρίες των επιζώντων της Χίου
- Τρία χρόνια μετά τα Τέμπη ο ΟΣΕ ξεκινά έλεγχο στα καθίσματα των τρένων - Στο μικροσκόπιο η πυραντοχή
- Η διπλή στρατηγική της κυβέρνησης απέναντι στο ΠΑΣΟΚ - Σε ποια «δεξαμενή» στοχεύουν οι γαλάζιοι