Ελλάδα|26.12.2018 17:03

«Λουκέτο» στο μαγαζί που τραγουδά Μαζωνάκης και Δημητρίου

Newsroom

Σαρωτικούς ελέγχους στα νυχτερινά κέντρα της χριστουγεννιάτικης Αθήνας πραγματοποιούν οι «Ράμπο» της Οικονομικής Αστυνομίας και της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων του υπουργείου Οικονομικών. Από το περασμένο Σάββατο μέχρι και την παραμονή των Χριστουγέννων οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ έκαναν έφοδο σε δύο νυχτερινά καταστήματα.

Μετά τους ελέγχους, οι ελεγκτές έβαλαν λουκέτο σε μια από αυτές γιατί όπως διαπιστώθηκε, δεν είχαν κοπεί αποδείξεις για 11 μπουκάλια. Έτσι, στο κέντρο «Έναστρον» όπου εμφανίζονται η Άντζελα Δημητρίου και ο Γιώργος Μαζωνάκης επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο 250 ευρώ ενώ προβλέπεται και λουκέτο 48 ωρών. Ο δεύτερος έλεγχος, έγινε στο κατάστημα Βοτανικός, όμως, ο έλεγχος τα έδειξε όλα νόμιμα. Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν καθ'όλη τη διάρκεια των εορτών. 

Έριχναν και λουλούδια 

Η έφοδος στο κέντρο «Έναστρον» έγινε την παραμονή των Χριστουγέννων. Κλιμάκιο οκτώ ατόμων βρισκόταν από νωρίς στο νυχτερινό κέντρο, παριστάνοντας τους πελάτες. Από τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι σε 11 μπουκάλια δεν είχαν κοπεί αποδείξεις κάτι που επισύρει χρηματικό πρόστιμο 250 ευρώ και σφράγισμα του καταστήματος για 48 ώρες. 

αστυνομίαΓιώργος ΜαζωνάκηςΆντζελα ΔημητρίουΑΑΔΕ