Ελλάδα|26.12.2018 17:21
Φθιώτιδα: Ζευγάρι πέθανε με λίγες ώρες διαφορά
NewsroomΆλλη μία ιστορία με ζευγάρι, το οποίο πέθανε σχεδόν ταυτόχρονα, έρχεται στη δημοσιότητα. Το ζευγάρι ζούσε στη Φθιώτιδα.
Η 70χρονη, σύμφωνα με το lamiareport.gr, νοσηλευόταν σε νοσοκομείο των Αθηνών με σοβαρό πρόβλημα υγείας.
Ο 82χρονος σύζυγός της, σύμφωνα με το δημοσίευμα, δεν άντεχε που η γυναίκα του ήταν μακριά από το σπίτι και άφησε την τελευταία του πνοή. Λίγες ώρες μετά τον θάνατό του, κατέληξε κι εκείνη. Το ζευγάρι θα ταφεί μαζί στο Λιανοκλάδι.
Η ιστορία αυτού του ζευγαριού από τη Φθιώτιδα έρχεται στη δημοσιότητα λίγες μόνον ώρες από την είδηση του νεκρού ζευγαριού στον Βόλο, που έφυγε αγκαλιασμένο.
Διαβάστε ακόμη
- Είδαμε την «Οδύσσεια» του Νόλαν: Τρίωρο χασμουρητό και Δούρειος Ίππος στην αισθητική μας - Ο Όμηρος; Απών!
- Η νέα στρατηγική του ΝΑΤΟ: Αποτροπή μέσω μιας Συμμαχίας Ετοιμότητας;
- «Πόλεμος» για το νερό: Σφοδρές αντιδράσεις για την υποχρεωτική απορρόφηση ΔΕΥΑ από ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ
- Χάος στον Καναδά: Πάνω από 200 πυρκαγιές εκτός κάθε ελέγχου