Ελλάδα
|
26.12.2018 19:07
Καιρός: Πυκνή χιονόπτωση στην Πάρνηθα-Κλειστός ο δρόμος από το τελεφερίκ
NewsroomΣυνεχίζεται η επέλαση του χιονιά, με τα προβλήματα να επεκτείνονται και στο Λεκανοπέδιο της Αττικής. Όπως έκανε γνωστό το απόγευμα η αστυνομία, διεκόπη η κυκλοφορία εξαιτίας της πυκνής χιονόπτωσης από το τελεφερίκ μέχρι το καζίνο της Πάρνηθας.
Λόγω της αργίας της δεύτερης ημέρας των Χριστουγέννων πολλοί ήταν οι εκδρομείς που ανέβηκαν στην Πάρνηθα για να παίξουν με το χιόνι.
Αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί αργά το απόγευμα μποτιλιάρισμα στη Λεωφόρο Πάρνηθας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Διαβάστε ακόμη
- Στην Τρύπα της Αράχνης κρυβόταν ένας καταζητούμενος δολοφόνος, ο Σαντάμ Χουσεΐν – Οι Αμερικανοί τον ξετρύπωσαν!
- Ανδρέας Ξανθός στο ethnos.gr: Το «κόκκινο νήμα» στην υγεία, το νέο «παράθυρο ευκαιρίας» για την Αριστερά και ο Τσίπρας
- Τρία τουρκικά πλοία «χτυπήθηκαν» από τη ρωσική επίθεση στην Οδησσό - Στο φως αποκαλυπτικά βίντεο
- Η κακοκαιρία Byron «βούλιαξε» τη Γάζα: Τουλάχιστον 16 νεκροί - Εφιαλτικές εικόνες