Ελλάδα|26.12.2018 19:07
Καιρός: Πυκνή χιονόπτωση στην Πάρνηθα-Κλειστός ο δρόμος από το τελεφερίκ
NewsroomΣυνεχίζεται η επέλαση του χιονιά, με τα προβλήματα να επεκτείνονται και στο Λεκανοπέδιο της Αττικής. Όπως έκανε γνωστό το απόγευμα η αστυνομία, διεκόπη η κυκλοφορία εξαιτίας της πυκνής χιονόπτωσης από το τελεφερίκ μέχρι το καζίνο της Πάρνηθας.
Λόγω της αργίας της δεύτερης ημέρας των Χριστουγέννων πολλοί ήταν οι εκδρομείς που ανέβηκαν στην Πάρνηθα για να παίξουν με το χιόνι.
Αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί αργά το απόγευμα μποτιλιάρισμα στη Λεωφόρο Πάρνηθας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Διαβάστε ακόμη
- Αλεπού πιάστηκε στα «πράσα» να εισβάλει στο Μέγαρο Μαξίμου
- Η «καταραμένη» καρδιά: Παντρεύτηκε τη χήρα του δότη του μετά από μεταμόσχευση και λίγα χρόνια αργότερα... πέθανε με τον ίδιο τρόπο
- Μήνυση Κωνσταντοπούλου σε Γεωργιάδη: «Καταλαβαίνω τον τρόμο σας λόγω Καρυστιανού» σχολίασε ο υπουργός Υγείας
- Βιολάντα: Έγγραφα της Περιφέρειας Θεσσαλίας προειδοποιούσαν για τον κίνδυνο από τις δεξαμενές προπανίου - Η διαπίστωση «μη συμβατότητας» από το 2020