Ελλάδα|18.09.2020 13:43
Εκκενώθηκε νηπιαγωγείο στα Λουτρά Υπάτης λόγω συσσώρευσης υδάτων
NewsroomΝηπιαγωγείο στα Λουτρά Υπάτης εκκενώθηκε από την Πυροσβεστική, καθώς ο προαύλιος χώρος γέμισε με νερό από την σφοδρή βροχόπτωση. Στον ίδιο χώρο συστεγάζεται και δημοτικό σχολείο, ενώ οι Αρχές έχουν ενημερώσει τους γονείς ότι τα παιδιά δεν κινδυνεύουν και η εκκένωση έγινε προληπτικά.
Η Πυροσβεστική προχωρά σε άντληση υδάτων έτσι ώστε να βγουν με ασφάλεια τα νήπια από το σχολικό κτήριο. Το πλημμυρικό φαινόμενο είναι σε εξέλιξη στην Υπάτη και τα Λουτρά μετά την έντονη βροχή.
Πολλές είναι οι κλήσεις που έχει δεχτεί η Πυροσβεστική για αντλήσεις υδάτων από ξενοδοχεία κι άλλες επιχειρήσεις στην περιοχή των Λουτρών.
Διαβάστε ακόμη
- Κυψέλη: Τέσσερις «στάσεις» έκανε ο μετροπόντικας πριν ακινητοποιηθεί, αλλά στο υπουργείο δεν ψάχνουν το... λάθος
- Θύελλα στο Κογκρέσο για τη συμφωνία Τραμπ-Πούτιν: «Παραβιάζεται ο νόμος για τις κυρώσεις»
- Το μήνυμα Καμμένου σε... Μητσοτάκη, ο Καρτερός της Αμαλίας και ο Καραμανλής που θα μιλήσει (ξανά)
- Γιατί η κυβέρνηση ανακοινώνει μέτρα κάθε δεκαπέντε μέρες - Αύριο οι ανακοινώσεις για το πετρέλαιο θέρμανσης