Ελλάδα|26.12.2018 21:10

Ουρές χιλιομέτρων στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας (vid)

Newsroom

Στο πόδι βρίσκεται η τροχαία με παρεμβάσεις σε κομβικά σημεία για να αποσυμφορηθεί η εθνική οδός Αθηνών-Λαμίας. 

Είναι χαρακτηριστικό, σύμφωνα με το lamiareport.gr, ότι η ουρά στον αυτοκινητόδρομο Αθηνών-Λαμίας, στο ρεύμα προς την πρωτεύουσα, η ουρά φτάνει τα 15 χιλιόμετρα. Το πιο σημαντικό πρόβλημα εντοπίζεται από το 75ο χλμ έως το 90ο χλμ και ειδικότερα στο κομμάτι από τη Θήβα μέχρι τη γέφυρα της Ριτσώνας, όπου εκτελούνται έργα και στενεύει ο δρόμος.

Μάλιστα, στα διόδια της Θήβας από τις 20.00 τα αυτοκίνητα περνούν ελεύθερα. Το μόνο βέβαιο είναι ότι οι οδηγοί που επιστρέφουν στην Αθήνα θα πρέπει να είναι οπλισμένοι με αρκετή υπομονή.

Το πρόβλημα κοντά στη γέφυρα της Ριτσώνας είχε ξεκινήσει από νωρίς το απόγευμα όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί και όσο οι ώρες περνούσαν στο σημείο αυτό δημιουργήθηκαν ουρές χιλιομέτρων.


Στο μεταξύ, στα ίδια επίπεδα με την αντίστοιχη περσινή ημέρα ήταν η χριστουγεννιάτικη έξοδος των εκδρομέων, από τις εθνικές οδούς Αθηνών – Κορίνθου και Αθηνών – Λαμίας για την εορταστική περίοδο, σύμφωνα με τα στοιχεία της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής ενώ δεν υπήρξαν κυκλοφοριακά προβλήματα.

Τροχαίαχριστουγεννιάτικη έξοδοςεθνική οδός