Αχαΐα: Νεκρή μητέρα τεσσάρων παιδιών - Επεσε σε χαράδρα 100 μέτρων με το αυτοκίνητό της
NewsroomΤραγικό τροχαίο δυστύχημα έλαβε χώρα χθες το βράδυ σε περιοχή της Αχαΐας και είχε ως αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο μία γυναίκα. Η άτυχη γυναίκα ανασύρθηκε από χαράδρα στην περιοχή Κομπηγάδι και σύμφωνα με την Πυροσβεστική, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε κατέληξε στην χαράδρα 100 μέτρων έπειτα από εκτροπή.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει το thebest.gr το θύμα είναι 40 χρονών, είναι μητέρα 4 παιδιών και κατάγεται από τη Βουλγαρία. Οι διασώστες πραγματοποίησαν αγώνα δρόμου για να την ανεβάσουν έγκαιρα, δυστυχώς όμως τα τραύματα της γυναίκας που έπεσε στον γκρεμό από ύψος περίπου 100 μέτρων, επέφεραν το μοιραίο.
Όταν η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε για το συμβάν, έφθασαν στο σημείο 16 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα και αμέσως ξεκίνησαν τις προσπάθειες για την ανάσυρσή της γυναίκας. Σε εξέλιξη είναι έρευνες για τις συνθήκες της εκτροπής του αυτοκινήτου.
- «Πρέπει οπωσδήποτε να χάσουν, είναι εχθροί μου» - Νέα αποκαλυπτικά μηνύματα στη δικογραφία για τα στημένα στο μπάσκετ
- Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Pizza Fan: Βρέθηκε μυστική κρύπτη με 1,1 εκατ. στη βίλα του ιδιοκτήτη - 21 συλλήψεις μέχρι στιγμής
- Δημοσκόπηση Metron Analysis: Κάτω από το 25% η ΝΔ στην πρόθεση ψήφου - Ντέρμπι για τη δεύτερη θέση
- Ανεξέλεγκτοι πράκτορες AI αποκτούν μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση σε τραπεζικούς λογαριασμούς στις ΗΠΑ