Ελλάδα|21.09.2020 14:20

Χρόνος ομιλίας, δωρεάν ίντερνετ, τέλος η φραγή για τις πληγείσες περιοχές από τον Ιανό

Newsroom

Δωρεάν επικοινωνία και σειρά άλλων διευκολύνσεων ανακοίνωσαν οι τηλεπικοινωνιακές εταιρίες για τους κατοίκους στις πληγείσες περιοχές από τις πλημμύρες.

Συγκεκριμένα, η Vodafone Ελλάδας ανακοίνωσε πως οι συνδρομητές της, ιδιώτες και επαγγελματίες, συμβολαίου κινητής, καρτοπρογράμματος, καρτοκινητής που ζουν στην Ιθάκη, τη Ζάκυνθο, το Αργοστόλι και το Ληξούρι της Kεφαλονιάς, την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, την Μακρακώμη Φθιώτιδας, τον Αλμυρό και τη Νέα Αγχίαλο Μαγνησίας, θα έχουν στη διάθεση τους αυτόματα και δωρεάν για χρήση, από τις 19 Σεπτεμβρίου έως και τις 4 Οκτωβρίου:

  • 1500 λεπτά ομιλίας προς όλους
  • 15 GB

Επιπλέον, η Vodafone αναστέλλει τη διαδικασία είσπραξης οφειλών και φραγής εισερχομένων και εξερχομένων κλήσεων για τους κατοίκους των ανωτέρω πληγεισών περιοχών έως και τις 30 Σεπτεμβρίου 2020.

Η WIND Ελλάς ανακοίνωσε ότι κατανοώντας τις αυξημένες ανάγκες επικοινωνίας στις περιοχές Ζάκυνθο, Κεφαλλονιά, Ιθάκη και Καρδίτσα, που έχουν υποστεί κατά τόπους δυσλειτουργίες στα τηλεπικοινωνιακά δίκτυα σε σημεία που διακόπηκε η ηλεκτροδότηση εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων (Ιανός), ενημερώνει τους κατοίκους και συνδρομητές κινητής, ότι βρίσκεται κοντά τους με δωρεάν υπηρεσίες επικοινωνίας.

Συγκεκριμένα σε όλους τους πελάτες συμβολαίου κινητής WIND, ιδιώτες αλλά και επιχειρήσεις καθώς και τους κατόχους καρτοκινητής F2G & Q προσφέρεται δωρεάν χρόνος ομιλίας 1500 λεπτών προς όλους (εθνικά κινητά και σταθερά) και δωρεάν 1.5 GB, με ισχύ ως τις 26 Σεπτεμβρίου.

Παράλληλα, η εταιρεία έχει σταματήσει από χθες τη διαδικασία φραγής εισερχομένων/ εξερχομένων κλήσεων.

Επιπλέον, η WIND Ελλάς ενημερώνει ότι από την πρώτη στιγμή το Εθνικό Κέντρο Διαχείρισης Δικτύου έθεσε υπό 24ωρη παρακολούθηση τις περιοχές για άμεση αποκατάσταση τυχόν τεχνικών θεμάτων. Οι τεχνικοί της WIND σε αυτές τις περιοχές συνεργάζονται στενά με τις τοπικές αρχές και την Πολιτική Προστασία επεμβαίνοντας, όπου είναι εφικτό, ώστε να αποκατασταθούν άμεσα οι λειτουργίες των δικτύων.

  • Από την πλευρά της η Nova ενημερώνει ότι στηρίζει τους συνδρομητές της στις περιφερειακές ενότητες Ζακύνθου, Ιθάκης, Καρδίτσας, Κεφαλληνίας, Μαγνησίας και Φθιώτιδας, που δοκιμάζονται αυτές τις ημέρες από την πρόσφατη κακοκαιρία και τις καταστροφές που προκάλεσε ο μεσογειακός κυκλώνας «Ιανός», προχωρώντας σε μία σειρά ενεργειών με στόχο τη διευκόλυνσή τους. Συγκεκριμένα για τους συνδρομητές των παραπάνω πληγεισών περιοχών:
  • Δεν θα πραγματοποιηθεί καμία φραγή σε συνδρομητές Nova (οικιακούς συνδρομητές, ελεύθερους επαγγελματίες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις) σε υπηρεσίες Internet, τηλεφωνίας και τηλεόρασης, λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών έως στις 4 Οκτωβρίου.
  • Συνδρομητές που έχουν υποστεί βλάβη στην εγκατάστασή τους ή στον εξοπλισμό τους θα δικαιούνται, κατόπιν αίτησις τους, δωρεάν επίσκεψη και αποκατάσταση της βλάβης (αντικατάσταση εξοπλισμού) από εξουσιοδοτημένο τεχνικό.
  • Οι δωρεάν αντικαταστάσεις εξοπλισμών και οι επισκέψεις τεχνικών, αφορούν τους πελάτες στο σύνολο τους ανεξαρτήτως σύμβασης. Επιπλέον δεν επιφέρουν δέσμευση.
  • Οι συνδρομητές σε περιπτώσεις μετακόμισης δεν θα χρεώνονται το τέλος μετακόμισης.
  • Παράλληλα, η Nova θα προχωράει σε διακοπή ή υποβάθμιση σε συνδρομητές που ενημερώνουν ότι έχουν υποστεί ζημιές και ζητούν διακοπή των υπηρεσιών συνδρομητικής τηλεόρασης, χωρίς κάποια επιβάρυνση.
  • Συνδρομητές υπηρεσιών τηλεόρασης που επικοινωνούν με τη Nova και ζητούν διακοπή λόγω της έκτακτης ανάγκης, η διακοπή τους θα γίνεται άμεσα και με on line τρόπο και δεν θα ισχύει ο προγραμματισμός για το τέλος του μήνα.
  • Επιπλέον δε θα χρεώνεται το τέλος επανασύνδεσης σε όσους συνδρομητές υπηρεσιών συνδρομητικής τηλεόρασης επιθυμούν επανασύνδεση.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι συνδρομητές της εταιρίας μπορούν να απευθύνονται στα Καταστήματα Nova:

Ζακύνθου: Κατάστημα Nova Ζακύνθου, Αγ. Λαζάρου 14, Τηλ. 2695024424

Καρδίτσας: Κατάστημα Nova Καρδίτσας, Μεγάλου Αλεξάνδρου 8, Τηλ. 2441041350

Κεφαλληνίας: Καταστήματα Nova Αργοστολίου, Λιθόστρωτου 47, 2671025405 & Λ. Βεργωτή 21, Τηλ. 2671025271

Μαγνησίας: Κατάστημα Nova Βόλου, 28ης Οκτωβρίου 49, Τηλ. 2421025220

Φθιώτιδας: Κατάστημα Nova Λαμίας, Ανθήλης 1, Τηλ. 2231037141

ή να καλούν το κέντρο εξυπηρέτησης συνδρομητών Nova στο 13831 (χρέωση 0,2500€/κλήση από δίκτυο Forthnet).

δωρεάν Ίντερνετδωρεάν δεδομένακινητή τηλεφωνίαπάροχοι