Λάρισα: Καταγγελία για βιασμό 17χρονου δίπλα στη γέφυρα του Πηνειού
NewsroomΈναν 17χρονο Πακιστανό φέρεται να βίασε 28χρονος ομοεθνής του με την απειλή όπλου σε εξωτερικό χώρο, μέσα στην πόλη της Λάρισας και δίπλα σε γέφυρα του Πηνειού. Η καταγγελία έγινε στην Αστυνομία από το θύμα το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής και σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθεί, αν το γεγονός είναι πραγματικό, αλλά και πώς συνέβη, σε περίπτωση που ισχύει η καταγγελία. Σε ό,τι αφορά στον φερόμενο ως δράστη, δεν έχει ακόμα εντοπιστεί.
Ειδικότερα και σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos,gr ο ανήλικος και ο 28χρονος φέρεται να γνωρίζονταν και μάλιστα το θύμα φέρεται να φιλοξενούσε το δράστη στο χώρο που διέμενε στη Λάρισα.
Θύμα και δράστες βρέθηκαν κοντά στον Πηνειό, όπου -πάντα σύμφωνα με την καταγγελία- ο 28χρονος έβγαλε ένα μαχαίρι και άρχισε να απειλεί τον 17χρονο. Στη συνέχεια προχώρησε στο βιασμό του και αμέσως μετά τράπηκε σε φυγή.
- Αυτά είναι τα πρόσωπα που αναζήτησαν περισσότερο οι Έλληνες στη Google - «Πρωτιά» για την Klavdia
- Είναι επίσημο: Η Netflix εξαγοράζει την Warner Bros για αστρονομικό ποσό
- Παράνομες συνταγογραφήσεις με κέρδη πάνω από 100.000 ευρώ: Τρεις συλλήψεις - Η ανακοίνωση του ΕΟΠΥΥ
- Έφηβος εξομολογείται πώς κατέληξε σε ηλικία 13 ετών να κάνει 11 γραμμαρία κεταμίνης την ημέρα