Ανεμοστρόβιλος στο Γιαννιτσοχώρι Ηλείας τραυμάτισε γυναίκα σε κάμπινγκ - Επεσαν πεύκα
NewsroomΔύσκολες ώρες πέρασαν οι ένοικοι ενός κάμπινγκ στο Γιαννιτσοχώρι Ηλείας, καθώς ένας ανεμοστρόβιλος εμφανίστηκε στην περιοχή και μεταξύ άλλων «χτύπησε» και το κάμπινγκ, στο οποίο διαμένουν αλλοδαποί, κυρίως Αγγλοι. Ο αέρας σάρωσε το χώρο, σήκωσε τα πάντα και τραυμάτισε μια γυναίκα που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, γύρω στις 04.00 τα ξημερώματα, στον δήμο Ζαχάρω του νομού Ηλείας, ξέσπασε ξαφνικό μπουρίνι και προκλήθηκε ανεμοστρόβιλος. Η Αγγλίδα τουρίστρια βρισκόταν στη σκηνή της όταν δύο πεύκα έπεσαν πάνω της και την καταπλάκωσαν! Η ίδια τραυματίστηκε στο αριστερό πόδι και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.
Στις σκηνές βρίσκονταν και άλλοι τουρίστες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε τροχόσπιτο όταν ξέσπασε η καταιγίδα προκειμένου να προφυλαχθούν, ωστόσο η Αγγλίδα προτίμησε να παραμείνει στη σκηνή της με αποτέλεσμα να κινδυνέψει η ζωή της.
- Συγκλονίζει η νέα τραγωδία με 15 νεκρούς σε ελληνικά ύδατα - Τι λένε δήμαρχος και Λιμενικό για τις συνθήκες
- «Μετωπική» Πλεύρη-αντιπολίτευσης για την τραγωδία στη Χίο: Ο υπουργός έδωσε συγχαρητήρια στο Λιμενικό
- Νέα επίθεση Τραμπ σε δημοσιογράφο του CNN που ρώτησε για Έπσταϊν: «Είσαι η χειρότερη»
- Η Λατινοπούλου επιμένει στη θανατική ποινή διακινητών - «Ούτε με βαλεριάνες, ούτε με ασπιρινούλες θα αντιμετωπίσουμε το Ισλάμ»