Ανεμοστρόβιλος στο Γιαννιτσοχώρι Ηλείας τραυμάτισε γυναίκα σε κάμπινγκ - Επεσαν πεύκα
NewsroomΔύσκολες ώρες πέρασαν οι ένοικοι ενός κάμπινγκ στο Γιαννιτσοχώρι Ηλείας, καθώς ένας ανεμοστρόβιλος εμφανίστηκε στην περιοχή και μεταξύ άλλων «χτύπησε» και το κάμπινγκ, στο οποίο διαμένουν αλλοδαποί, κυρίως Αγγλοι. Ο αέρας σάρωσε το χώρο, σήκωσε τα πάντα και τραυμάτισε μια γυναίκα που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, γύρω στις 04.00 τα ξημερώματα, στον δήμο Ζαχάρω του νομού Ηλείας, ξέσπασε ξαφνικό μπουρίνι και προκλήθηκε ανεμοστρόβιλος. Η Αγγλίδα τουρίστρια βρισκόταν στη σκηνή της όταν δύο πεύκα έπεσαν πάνω της και την καταπλάκωσαν! Η ίδια τραυματίστηκε στο αριστερό πόδι και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.
Στις σκηνές βρίσκονταν και άλλοι τουρίστες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε τροχόσπιτο όταν ξέσπασε η καταιγίδα προκειμένου να προφυλαχθούν, ωστόσο η Αγγλίδα προτίμησε να παραμείνει στη σκηνή της με αποτέλεσμα να κινδυνέψει η ζωή της.
- Έφτασε η ώρα των μεγάλων αποφάσεων για τους αγρότες - Ξεχειλίζει η οργή μετά το φιάσκο με τον ΕΛΓΑ
- Δημοσκόπηση MRB για OPEN: 8 στους 10 στηρίζουν τους αγρότες και καταδικάζουν την κυβέρνηση για ΟΠΕΚΕΠΕ - Τι λένε για Τσίπρα, Καρυστιανού
- Φρίκη στην Αυστρία: Έκαψαν ζωντανό γιο αντιδημάρχου για να του κλέψουν 200.000 δολάρια σε κρυπτονομίσματα
- Αυτό είναι το νέο μυστήριο των Βερμούδων: Τι κρύβει η θάλασσα που «δεν μοιάζει με τίποτα άλλο στη Γη»