«Καθαρά» τα όπλα που βρήκε η Αντιτρομοκρατική
Αλέξανδρος Καλαφάτης«Καθαρά» είναι τα δύο πιστόλια που εντοπίστηκαν από την Αντιτρομοκρατική στο διαμέρισμα του 38χρονου που συνελήφθη μαζί με ακόμα δύο άτομα σε επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο ερευνών για την εγχώρια τρομοκρατία.
Όπως προέκυψε από τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, τα δύο αυτά όπλα δεν έχουν χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν σε εγκληματική ενέργεια. Η εξέλιξη θεωρείτο αναμενόμενη από την πλευρά της ΕΛ.ΑΣ., καθώς οι αστυνομικοί εκτιμούσαν ότι ο 38χρονος δεν θα ρίσκαρε να έχει στο διαμέρισμά του όπλα που δεν ήταν «καθαρά».
Υπενθυμίζεται ότι ο 38χρονος είχε κατηγορηθεί για ληστεία τράπεζας στα Ψαχνά Ευβοίας, υπόθεση για την οποία είχε αθωωθεί. Μαζί με τον 38χρονο συνελήφθη 42χρονος, παλιός συνεργάτης του Βασίλη Παλαιοκώστα, όπως και μία 36χρονη γυναίκα.
- Η επίθεση των γαλάζιων βουλευτών κατά του ΥΠΑΑΤ για το «Μέτρο 23», το φρέσκο γάλα του Σαμαρά ο Νικολόπουλος που στέκεται πίσω από τον Σαμαρά
- Αποκλεισμένο το λιμάνι του Βόλου από στεριά και θάλασσα – «Παρέλαση» αγροτών με τρακτέρ και ψαράδων με καΐκια
- Επίδομα θέρμανσης: Πότε πληρώνεται η προκαταβολή - Οι δικαιούχοι
- Τέλος τα social media για τα παιδιά από σήμερα στην Αυστραλία - Οι ειδικοί προειδοποιούν για «πολλά λάθη»