Θεσσαλονίκη: Επιστρατεύουν φορτηγίδα με πυροτεχνήματα για την παραμονή Πρωτοχρονιάς
NewsroomΠερισσότερα από 4.000 πυροτεχνήματα θα εκτοξευθούν στους ουρανούς της Θεσσαλονίκης την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, κάνοντας την νύχτα μέρα.
Το εντυπωσιακό υπερθέαμα θα ξεκινήσει ένα λεπτό πριν από την αλλαγή του χρόνου και η «βροχή» των πυροτεχνημάτων θα διαρκέσει 10 λεπτά.
Η ρίψη των πυροτεχνημάτων θα πραγματοποιηθεί από τη θάλασσα με μέση συχνότητα εκτόξευσης 400 βολές το λεπτό, στο ύψος της Πλατείας Αριστοτέλους.
Τα πυροτεχνήματα θα εκτοξευθούν από φορτηγίδα που θα αγκυροβολήσει αρόδου στο Θερμαϊκό κόλπο, απέναντι από την πλατεία.
Αυτά θα εκτοξευθούν σε ύψος που θα φτάνει τα 200 μέτρα, με «άνοιγμα ομπρέλας» ως 160 μέτρων, φωτίζοντας μια τεράστια περιοχή, με στόχο να προσφέρουν ένα υπερθέαμα, που θα γίνει ορατό από πολλές περιοχές της πόλης.
Και φέτος το φαντασμαγορικό υπερθέαμα αποτελεί χορηγία του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ).
- Γάιδαρος και ταύρος έγιναν ζευγάρι και άφησαν άφωνους τους επιστήμονες - «Πρώτη φορά καταγράφεται»
- Ενδιάμεσες εκλογές ΗΠΑ: «Δεν τον σταματά τίποτα» - Το ενδεχόμενο ενός πιο παράτολμου Τραμπ μετά από ήττα
- Γκάζι: Σκηνές αληθινού τρόμου σε Halloween party - Καταγγελίες για ξυλοδαρμούς με αλυσίδες, ρόπαλα και δαγκώματα
- Σχέδιο εκτάκτου ανάγκης από την Κομισιόν: Οδηγίες για την επιβίωση τις πρώτες 72 ώρες μιας κρίσης