Ελλάδα|27.09.2020 08:50
Ισχυρός σεισμός τη νύχτα ανοιχτά της Χαλκιδικής - Ποιο ήταν το επίκεντρο
NewsroomΙσχυρός σεισμός, μεγέθους 5,2 Ρίχτερ, σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, με επίκεντρο 33 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά στην Χερσόνησο του Άθω.
Ο νέος ισχυρός σεισμός έγινε στις 01:50 και, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, είχε μέγεθος 5,2 Ρίχτερ. Το εστιακό βάθος που είχε ο σεισμός ήταν 10χλμ, και το επίκεντρό του εντοπίζεται 33 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Άθω.
Στις 02.09 τα ξημερώματα της Κυριακής και 19 λεπτά μετά τον σεισμό των 5,2 Ρίχτερ καταγράφηκε νέα δόνηση 4,1 Ρίχτερ. Νωρίτερα στις 21.39 το βράδυ του Σαββάτου στο ίδιο περίπου επίκεντρο είχε γίνει σεισμική δόνηση 4,5 Ρίχτερ.
Διαβάστε ακόμη
- Άμεση Ανάλυση: Η δήλωση Μητσοτάκη αντικατοπτρίζει την αμηχανία μπροστά στο πραγματικό πολιτικό πρόβλημα
- «Ήταν από τους πιο σημαντικούς μάρτυρες, ποτέ κανείς δεν τους κάλεσε»: Live η δίκη για τα Τέμπη
- Ποια Σελήνη; Αστροναύτης του Artemis έκανε διαστημικό ντους και προκάλεσε πανικό με το κορμί του!
- Αυτή είναι η ερώτηση που ξέρει να απαντήσει μόνο 1 στους 100 Έλληνες! Στέρησε 30.000 ευρώ από παίκτρια