Ελλάδα|30.09.2020 17:29
Κορονοϊός: Κατέληξε 58χρονος στο Θριάσιο - Στους 390 οι νεκροί στη χώρα μας
NewsroomΑκόμη ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του την Τετάρτη συνέπεια επιπλοκών από τον κορονοϊό, στο Θριάσιο νοσοκομείο της Αθήνας. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν 58χρονο, ο οποίος κατέληξε στις 06:15 το πρωί, ενώ είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο στις 19 Σεπτεμβρίου. Νωρίτερα, είχε γίνει γνωστό ότι τα ξημερώματα κατέληξε στο «Σωτηρία» 71χρονη γυναίκα, θετική στον κορονοϊό.
Η ηλικιωμένη εισήχθη στο νοσοκομείο και διασωληνώθηκε στις 9 Σεπτεμβρίου, ενώ στις 22 του μήνα εισήχθη στη ΜΕΘ. Σημειώνεται ότι έπασχε από υποκείμενα νοσήματα. Συνολικά τα θύματα του κορονοϊού στη χώρα μας ανέρχονται στα 390.
Διαβάστε ακόμη
- Νέο μπλόκο στον διαγωνισμό για τις 1.000 κάμερες - Η ΕΑΔΗΣΥ «παγώνει» ξανά το έργο
- Φοιτητικές εστίες στην Ελλάδα: Το μεγάλο έλλειμμα της φοιτητικής στέγασης
- «Καμπανάκι» Θωμαΐδη για τη φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Τοξικές ουσίες μπορεί να αποθηκευτούν για χρόνια στον ανθρώπινο οργανισμό
- Η αποκαθήλωση της Μαρίας, το μεγάλο φαγοπότι των υδρομετρητών και το συγχωροχάρτι στον Τραμπ