Ελλάδα|01.10.2020 17:28
Κορονοϊός: Εκλεισε ο Μητροπολιτικός Ναός της Κορίνθου έπειτα από κρούσμα
NewsroomΝέος συναγερμός σήμανε και πάλι στην Κόρινθο την Πέμπτη καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Hlektra.gr έκλεισε για λίγες ημέρες και ο Μητροπολιτικός Ναός της Κορίνθου ο Απόστολος Παύλος καθώς εντοπίστηκε κρούσμα κορονοϊού.
Νωρίτερα εντοπίστηκαν κρούσματα στην εφορία της πόλης και τον ΟΑΕΕ με αποτέλεσμα να διαταχθεί το κλείσιμο των υπηρεσιών.
Διαβάστε ακόμη
- Αν είναι δυνατόν κάμπιες και KFC; Παράξενα χριστουγεννιάτικα έθιμα και παραδόσεις που δεν θα πιστεύατε ποτέ ότι υπάρχουν!
- Νέες αποκαλύψεις για ΟΠΕΚΕΠΕ: Οι «αγροτοπατέρες» και η… δραστική φόρμουλα για να ξεφεύγουν από ελέγχους
- Υπόθεση Τζιν Χάνλον: «Φως» στο θρίλερ του θανάτου της 16 χρόνια μετά - Το ημερολόγιο που έδειξε τον δολοφόνο
- «Θα επιστρέψω ακόμα πιο δυνατή»: Η πρώτη ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου μετά τη νοσηλεία της στο νοσοκομείο