ΚΑΤ: Κρούσμα κορονοϊού σε τραυματιοφορέα - 11 άτομα σε καραντίνα
NewsroomΣυναγερμός σήμανε στο ΚΑΤ από την Παρασκευή, καθώς ένας τραυματιοφορέας του νοσοκομείου βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό κι αυτομάτως έγινε «lockdown» σε συγκεκριμένες πτέρυγες του νοσοκομείου και γιατροί, νοσηλευτές τέθηκαν σε καραντίνα.
Μέχρι στιγμής έχουν τεθεί προληπτικά σε καραντίνα 11 άτομα του προσωπικού του χειρουργείου του β' ορόφου (8 αιθουσών), επαφές του τραυματιοφορέα. Από τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ, λήφθησαν δείγματα από 100 άτομα (προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων) και σύμφωνα με το πρωτόκολλο, θα πραγματοποιηθεί μερική αναστολή των συγκεκριμένων 8 χειρουργικών αιθουσών μέχρι την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου.
Τα επείγοντα και έκτακτα περιστατικά θα αντιμετωπίζονται στις υπόλοιπες αίθουσες του νοσοκομείου.
Σύμφωνα με τη διοίκηση, το νοσοκομείο, που υποδέχεται περιστατικά πολυτραυματιών θα εξακολουθεί να λειτουργεί κανονικά και κατά τις ημέρες που έχει εφημερία.
- Συγκινητικό βίντεο: Ελέφαντες ενώνουν δυνάμεις για να βγάλουν μικρό ελεφαντάκι από το νερό
- Από τον καύσωνα στα επικίνδυνα φαινόμενα: Πού θα «χτυπήσει» 40άρια ο υδράργυρος
- «Θα σου σπάσω τα μούτρα»: Άγριοι καβγάδες στα ρωσικά βενζινάδικα λόγω μεγάλης έλλειψης καυσίμων
- Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που πρώην υποψήφια βουλευτής βάζει φωτιά σε χωράφι στα Ίσθμια