Ελλάδα|03.10.2020 22:44

Κορονοϊός: Ταλαιπωρία, στρίμωγμα και μηδενικές αποστάσεις στα Μέσα Μεταφοράς

Newsroom

Πάρτι κορονοϊού δίχως τέλος εξελίσσεται σε πλατείες και Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Παρά το γεγονός ότι ακόμη και τα περίπτερα κλείνουν στις 12 τα μεσάνυχτα, οι νέοι συνεχίζουν να συνωστίζονται σε πάρκα και πλατείες, ενώ το αδιαχώρητο επικρατεί και στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, ακόμα και το Σάββατο.

Το ρεπορτάζ του Open Tv είναι αποκαλυπτικό, αφού καταγράφονται οι αντιδράσεις του επιβατικού κοινού. Καθυστερήσεις, στρίμωγμα, μηδενικές αποστάσεις, ούτε λόγος για κενά καθίσματα. Αν και είναι Σάββατο και ο μεγαλύτερος όγκος εργαζομένων που μετακινείται με τα Μέσα Μεταφοράς είναι μειωμένος, τα λεωφορεία είναι γεμάτα.

Με δυσκολία μπορείς να περάσεις από την μία άκρη στην άλλη. Οι αναμονές σε κάποιες περιπτώσεις δεν είναι ολιγόλεπτες… Η ταλαιπωρία και ο συνωστισμός ξεκινάει πριν καλά καλά επιβιβαστεί κάποιος στο λεωφορείο.

Παγκράτι, Πλατεία Βαρνάβα, μετά τις 12, για ακόμα μία νύχτα, νεαρόκοσμος αψηφά την ύπαρξη του φονικού ιού και συγχρωτίζεται στο νέο του στέκι, με μπύρες και ποτά. Μεγάλες παρέες, χωρίς μάσκες και αποστάσεις συνεχίζουν τη διασκέδασή τους. Ίδιο το σκηνικό και στον περίγυρο του ιερού ναού Αγίου Νικολάου στα Εξάρχεια…

ΚορονοϊόςΜέσα Μαζικής Μεταφοράς