Ελλάδα|28.12.2018 12:23

Αρπαγή στον Πειραιά - Τι λέει ο πατέρας για το θρίλερ (vid)

Newsroom

«Έπεσα από τα σύννεφα» στο άκουσμα της είδησης της αρπαγής του γιου του, λέει ο πατέρας του επιχειρηματία. «Παίρνω τηλέφωνο, δεν απαντάει κανείς, να μάθω τι γίνεται, τι συμβαίνει. Απ’ ό,τι έμαθα μόνο, ότι ας πούμε πήγαν τέσσερα άτομα εκεί, με ένα αυτοκίνητο, τον απήγαγαν και έφυγαν το πρωί. Μια παραδουλεύτρα τους είδε, αυτό έχω μάθει, τίποτα άλλο», τόνισε συγκλονισμένος ο πατέρας.

Για τα παιδιά του Ν. Μαυρίκου, μιλώντας στο «Μαζί σου» είπε: «Με τα εγγόνια μου έχω επικοινωνήσει, λείπουν στην Αράχωβα κι έρχονται πίσω να δουν τι έχει γίνει».

Για τον γιο του ως εργοδότη κι επιχειρηματία επεσήμανε: «Πάρα πολύ καλό παιδί με καλό όνομα στον Πειραιά. Τίμιος, ωραίος, καλός με το προσωπικό, δεν έχει ακουστεί τίποτα. Το όνομά του είναι διαμάντι. Κι εγώ πάω να τρελαθώ, δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει».

Μιλώντας στην ίδια εκπομπή, η πρώην σύζυγος του Πειραιώτη επιχειρηματία, δήλωσε σοκαρισμένη: «Τι να σας πω έχω πέσει από τα σύννεφα. Για τα παιδιά (μας) στεναχωριέμαι που περνάνε όλο αυτό. Κι εγώ αγωνιώ. Δεν γνώριζα κάτι δεν είχα επαφές μαζί του τον τελευταίο καιρό».

Η πρώην σύζυγος του Μαυρίκου πρόσθεσε: «Να είναι καλά ο άνθρωπος, τι να πω... Κοινωνία ώρα μηδέν. Δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει».

Αναφερόμενη στα παιδιά, υπογράμμισε: «Είναι πολύ άσχημη η κατάσταση. Τα παιδιά φοβούνται, το ένα έκλαιγε, τα άλλα ρωτούσαν "τι σημαίνει απαγωγή και τώρα τι", είναι συγκλονισμένα».

Νίκος Μαυρίκοςαπαγωγή