Ελλάδα|28.12.2018 14:03

Ζευγάρι πήγε για διακοπές στην Πορταριά, τσακώθηκε και έπεσε από το μπαλκόνι

Newsroom

Τα ξημερώματα ξέσπασε άγριος καυγάς μεταξύ των δυο με αποτέλεσμα να πέσουν από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου του ξενοδοχείου που διέμεναν.

Όλα άρχισαν όταν ο άνδρας ανακάλυψε «περίεργα» μηνύματα στο κινητό της γυναίκας μετά την έξοδο τους και αφού είχαν καταναλώσει ποσότητες αλκοόλ, τα «αίματα» δεν άργησαν να ανάψουν. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr η κοπέλα φέρεται να τον χαστούκισε στο πρόσωπο τον άντρα και εκείνος φέρεται να την έσπρωξε. Η γυναίκα στη συνέχεια άνοιξε τη μπαλκονόπορτα του δωματίου του πρώτου ορόφου και πήδηξε από ύψος τριών μέτρων. Ο άντρας πάνω στον πανικό του και  φοβούμενος μην κατηγορηθεί ότι την έσπρωξε, πήδηξε και αυτός με την σειρά του.

Αποτέλεσμα της πτώσης ήταν η μεν 32χρονη να υποστεί κακώσεις στην πλάτη ενώ ο  35χρονος έσπασε το πόδι του.

Πανικοβλημένοι οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ για τους τραυματίες και στο σημείο έσπευσαν δύο ασθενοφόρα, που παρέλαβαν το ζευγάρι και τους μετέφεραν στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο Βόλου, όπου νοσηλεύονται.

Για το περιστατικό την έρευνα ανέλαβε το Α.Τ Βορείου Πηλίου, ωστόσο, η γυναίκα δεν θέλησε να υποβάλλει μήνυση, με αποτέλεσμα να μη θεωρείται πως υπάρχει αδίκημα.

ζευγάρι