Ελλάδα|07.10.2020 11:25
Κορονοϊός: 11 κρούσματα εντοπίστηκαν με rapid test στην Καλλιθέα
NewsroomΣυναγερμός έχει σημάνει στον ΕΟΔΥ, καθώς στην πλατεία Δαβάκη στην Καλλιθέα εντοπίστηκαν 11 νέα κρούσματα κορονοϊού. Κλιμάκια του ΕΟΔΥ διενήργησαν την Τρίτη, 6 Οκτωβρίου, rapid τεστ στην πλατεία Δαβάκη, στην Καλλιθέα.
Ο συνολικός αριθμός των τεστ που πραγματοποιήθηκαν είναι 615 από τα οποία βρέθηκαν 11 θετικά εκ των οποίων οκτώ αφορούν σε Έλληνες, τρία σε αλλοδαπούς, με διάμεση ηλικία θετικών τα 37 έτη.
Ακόμη 399 νέα κρούσματα κατέγραψε την Τρίτη ο ΕΟΔΥ, με τα 213 από αυτά τα κρούσματα να εντοπίζονται στην Αττική, η οποία εξακολουθεί να βρίσκεται στο επίκεντρο της επιδημίας του κορονοϊού.
Διαβάστε ακόμη
- Νηοπομπή δεξαμενόπλοιων περνά τα Στενά του Ορμούζ - Γιατί η αποκατάσταση της κυκλοφορίας θα πάρει μήνες
- Στον Κορυδαλλό οι τρεις κατηγορούμενοι για το θάνατο της Μυρτώς: «Δολοφόνοι» φώναζαν κατά τη μεταγωγή - Η μαραθώνια απολογία τους
- Μπακογιάννη: Ο Μακάριος Λαζαρίδης θα έπρεπε να παραιτηθεί - «Δεν χειρίστηκε καλά το θέμα»
- To χρονικό της τραγωδίας στον Κολωνό με δυο νεκρούς: Η στιγμή που φλόγες τυλίγουν το διαμέρισμα - Δείτε βίντεο