Ελλάδα|07.10.2020 17:21

Την πρωτιά σε παγκόσμιο διαγωνισμό για burger κατέκτησε η Θεσσαλονικιά Lady Butcher

Newsroom

Το πρώτο βραβείο σε παγκόσμιο διαγωνισμό, ο οποίος έγινε στο Μπέλφαστ της Ιρλανδίας, κατέκτησε η 30χρονη κρεοπώλισσα από το Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης, Κυπαρισσία Αντωνάρα, καταφέρνοντας να παρασκευάσει τοι καλύτερο burger στον κόσμο. Μάλιστα, στο διαγωνισμό κατάφερε να νικήσει Αμερικανούς και Αυστραλούς συναδέλφους της. οι οποίοι φημίζονται για το υψηλής ποιότητας burger τους.

Η γνωστή πλέον ως Lady Butcher, μια και αυτό το προσωνύμι;o της απέδωσαν οι συνδιαγωνιζόμενοί της, παρασκευάζει προϊόντα κρέατος υψηλής ποιότητας, παντρεύοντας τις παραδοσιακές συνταγές με σύγχρονες τάσεις της μόδας στο χώρο της γαστριμαργίας. Δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην αναζήτηση πολύ καλής ποιότητας πρώτων υλών, ψάχνοντας με προσοχή, όπως λέει η ίδια, τον πλούτο της ελληνικής γης, τον οποίο χρησιμοποιεί στα προϊόντα της. «Το μυστικό για να φτιάξεις ένα καλό burger, είναι η αγάπη γι' αυτό που κάνεις και βέβαια τα προϊόντα της ελληνικής γης.  Παρασκευάζω προϊόντα και με χαμηλά λιπαρά, τα οποία διατίθενται σε ανθρώπους που κάνουν ειδική διατροφή», λέει η Κυπαρισσία Αντωνάρα.

Πλέον διατηρεί και e-shop, το «Lady Butcher», μέσω του οποίου διοχετεύει προϊόντα κρέατος στους πελάτες της σε ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη. Ένα από τα πιο γνωστά προϊόντα που διοχετεύει μέσω του διαδικτυακού καταστήματός της, είναι το burger κάνναβης, για το οποίο έχει πάρει τη αποκλειστικότητα στην Ελλάδα για τα επόμενα 20 χρόνια. «Το συγκεκριμένο προϊόν είναι νόστιμο, φυτικής προέλευσης και διαθέτει κατά 33% περισσότερες πρωτεΐνες», τονίζει η Κυπαρισσία.

Lady Butcerδιαγωνισμός